favorite_border favorite
€ 995.000
info 3 slpk, 182 m² bewoonbare oppervlakte place 2000 Antwerpen
appartement te koop 2000 Antwerpen

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8508956
 • Het appartement, naar een ontwerp van architect David Chipperfield, ligt direct  aan het water,tegenover het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en nabij het Montevideocomplex en het Red Star Line Museum. Aan de overzijde van het dok ligt het MAS, midden tussen prachtig gerestaureerde magazijnen, bomen, laantjes met zitbanken, cafés, terrasjes, restaurants en boten. Dit is het centrum van 't Eilandje; hier heerst het bruisende leven en vinden de vele evenementen plaats.

  Het appartement ligt op de 14de verdieping en heeft een oppervlakte van ca. 231m2 inclusief 49m2 aan terrassen, Oriëntatie Zuid (stad/MAS) en Oost (dok, Londonbrug en zicht op de Schelde). De woonoppervlakte bedraagt 182 m2 met brede doorlopende terrassen van ca. 49m2 langs beide gevels, leefruimte, slaapkamers en keuken.

  De plafondhoogte is 3 meter. Het appartement omvat een leefruimte, open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, berging en vestiaire. Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming met drie gescheiden temperatuurregelingen. Keramisch parket in de inkomhal, leefruimte, gangen, slaapkamers en toilet. Volledig ingerichte Bulthaupkeuken en kookeiland.

  Het appartement is helemaal geschilderd en gereed voor bewoning. Tussen de Torens 3 en 4 en de andere torens zijn parkjes met bomen en bankjes voorzien. Het appartement is opgeleverd in Mei 2015 en nog niet bewoond geweest.
   
  Het appartement wordt verkocht onder het btw stelsel en is direct beschikbaar. 

  Dubbele afsluitbare garage van 40 m2 beschikbaar in overleg met verkoper
  Ruime kelderberging op niveau -1 inbegrepen in de prijs.








 • Nieuwbouw
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok