favorite_border favorite
€ 1.285.000
info 3 slpk, Open bebouwing place 3990 Peer
Mooie paardeneigendom met binnenpiste op ca. 5 ha te Peer

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8563508
 • Landelijk
 • Mooie paardeneigendom op ca. 5 ha te Peer (Limburg)

  Deze mooie paardeneigendom is gelegen op een rustige, landelijke locatie. Ze is bereikbaar via verschillende invalswegen : Noord-Zuidverbinding op ca. 5 min en 15 min van de E314 afrit Houthalen-Helchteren.

  Het geheel omvat een gerenoveerde hoevewoning met 3 slaapkamers en een luxueus paardengedeelte bestaande uit: een binnenpiste (20m x 40m), 15 stallen (2 buitenstallen, inloopstal, 2 grote merrie-veulen stallen, 3 pony-veulen stallen en 7 grote paardenstallen), 2 wasplaatsen, royale opslag voor hooi en stro, een buitenpiste (20m x 60m) en verschillende paddocks. De weides zijn rondom de eigendom gelegen en met hout omheind.

  De woning werd recent gerenoveerd, is voorzien van alle hedendaagse comfort en beschikt over mooie leefruimtes die afgewerkt zijn met duurzame materialen. Het gebruik van houten- en natuurstenen vloeren geven de woning een warme uitstraling. De gelijkvloerse verdieping en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De bovenverdieping en bureau zijn voorzien van airco.

  Het is ingedeeld als volgt:
  Op het gelijkvloers: een centrale inkomhal, een gezellige woonkamer met enerzijds de ruime eetkamer en landelijke leefkeuken, en anderzijds het bureau. Vanuit de keuken is er een mooi zicht op de naastliggende paddocks en paardenstallen. Verder is er op het gelijkvloers nog toegang tot de kelder, een bijkeuken met inbouwkasten en aparte wasplaats. Via de keuken is er toegang tot het aanpalende terras.

  Op de eerste verdieping is er een nieuwe badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. In de slaapkamers ligt er een massief eiken vloer.

  Tegenover de hoevewoning staat er een apart gebouw met 2 ruime paardenstallen (3m x 5m), een inloopbox, gereedschapsruimte, een dubbele garage met automatische poort en nog een aparte kantoor- annex leefruimte van ca. 25m².

  Aanpalend aan de woning is er een grote schuur met 2 merrie-veulen boxen en 3 pony-veulen stallen. Deze merrie-veulen stallen meten ca. 4,5m x 3,5m en de ponystallen ca. 3m x 3,5m. De stallen zijn verder voorzien van hardhouten wanden en automatische drinkbakken.

  In het recente hoofdgebouw (bj 2009) kan men de overige 7 stallen terugvinden. Deze Hippico-Geerkens stallen zijn voorzien van Govaplast panelen en beschikken tevens over een buitendeur met luik. Naast de stallen is er een poetsplaats, een technische ruimte, een separate bergruimte en een royale ruimte voor de stockage van hooi en stro (ca. 6m x 18m).
  De uitermate lichte binnenpiste meet minimaal 20m x40m en is voorzien van een zand bodem, verlichting, geluidsinstallatie en een sproeisysteem.
  Vanuit de hal naast de stallen is er toegang tot de weides en buitenpiste achter de eigendom. De buitenpiste meet 20m x 60m en heeft een zandbodem.
  Alles werd zorgvuldig met hout omheind.

  Kortom, een schitterende eigendom voor de paardenliefhebber!


Eigenschappen

Type Hoeve
Bebouwing Open (OB)
Bestemming Te Koop
Perceelgrootte 51.000 m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 1.285.000
Verwarming op stookolie
EPC
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20150206-0001729173-2
Het certificaat is geldig tot en met 2025-02-06
Kengetal (KW / m²) 330

Kosten

Aankoop

Prijs pand

€ 1.285.000

Te financieren

€ 1.439.200

Eigen kapitaal(10%)

Eigen kapitaal moet groter zijn dan 0

Financiering

Rente

%(jaarlijks)

Aflossingsperiode

Jaar

Vanaf € 6.571 /mnd

Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Agrarisch gebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok