favorite_border favorite
€ 249.000
place Weg Naar As 40, 3600 Genk
12 parkappartementen kortbij het centrum - Project KESTEMONT

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8436886
 • Residentie KESTEMONT past door zijn uitgesproken vorm met vier armen op het perceel tussen de bestaande bomen. Er worden 12 appartementen gebouwd, verdeeld over drie bouwlagen, met woonoppervlaktes tussen 92m² en 155m².

  De gelijkvloerse en eerste verdieping met telkens 5 appartementen zijn identiek. Al de appartementen hebben minstens één of twee ruime terrassen, variërend van 10 tot 25m². Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee dakappartementen met grote terrassen van ongeveer 50m².

  De inrit aan de Weg naar As geeft toegang tot de ondergrondse garage waar 18 parkeerplaatsen voorzien worden. Ook de private bergingen, het afvallokaal, de tellerlokalen en een fietsenstalling bevinden zich in de kelder. Een luifel accentueert de toegang tot het gebouw.

  Bij het ontwerp werd rekening gehouden met de omwonenden en hun privacy die gegarandeerd blijft door een minimale afstand van 10 meter tot de perceelsgrenzen en door de aanwezige bomen.

  Alle ruimtes voldoen aan de geldende normen betreffende isolatie en ventilatie. De buitengevel zal op het gelijkvloerse en eerste verdiep afgewerkt worden met grijs gesinterde gevelstenen. Het tweede verdiep krijgt plaatmateriaal in de kleur Titanium Bronze. Dit verdiep lijkt bovendien los te staan van de onderliggende verdiepen doordat het plaatmateriaal begint bovenop een donker U-profiel. Het buitenschrijnwerk zal zwart uitgevoerd worden. De terrassen krijgen een accent door een zwart kader dat uit de gevel komt en verticale lamellen die speelser wijze op verschillende afstanden van elkaar staan. Op het tweede verdiep zullen de inpandige terrassen zwarte nisjes lijken doordat hier gewerkt zal worden met zwart plaatmateriaal. Door de enorme helling in het terrein zal het gebouw op sommige plaatsen op kolommen komen te staan en worden de kelderwanden aan de achterzijde zichtbaar. Dit zal in beton uitgevoerd worden. De daken zullen voorzien worden van extensieve groendaken.

  App. 0.1: 98m² woonopp. + 20,67m² terras - 1 slaapkamer
  App. 0.2: 118m² woonopp. + 25,30m² terras - 2 slaapkamers
  App. 0.3: 92 m² woonopp. + 21,4m² terras - 1 slaapkamer
  App. 0.4: VERKOCHT
  App. 0.5: 115m² woonopp. + 23,2m² terras1 + 12,8m² terras2 + 4,8m² terras3 - 2 slaapkamers
  App. 1.1: 98m² woonopp. + 16,6m² terras - 2 slaapkamers
  App. 1.2: VERKOCHT
  App. 1.3: 92 m² woonopp. + 21,4m² terras - 1 slaapkamer
  App. 1.4: VERKOCHT
  App. 1.5: VERKOCHT
  App. 2.1: 155m² woonopp. + 56,7m² terras1 + 12,1m² terras2 + 4,90m² terras3
  App. 2.2: VERKOCHT

  Voor de beschikbaarheid, een correcte prijsberekening, meer info, inzage in de plannen en lastenboek, maken we met plezier –liefst na afspraak- tijd voor u vrij op ons kantoor

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok