favorite_border favorite
€ 197.500
info 2 slpk, 105 m² bewoonbare oppervlakte place Kapelstraat 21 01, 3590 Diepenbeek
*** OPENDEUR ZAT 24/02/2018 - 14u-17u *** Nieuwbouw appartement glvl - 2 slaapkamers - Terras - Ondergrondse staanplaats

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8609988
 • Kapelstraat 21 bus 01 - Ref.A.2.002

  Residentie De Smisse is een uniek woonproject, gelegen in het hart van Diepenbeek, omgeven door een fijnmazig net van steegjes, straatjes en een prachtig binnenplein. Met hun hedendaagse architectuur en praktische indeling beantwoordt het appartement volledig aan de wooneisen van nu.

  Smissen bestaat uit 63 ruime, maar toch betaalbare appartementen. Deze woningen zijn een mooie investering voor jong en oud. Zowel voor wie er zelf wil wonen als voor wie een appartement wil verhuren. De huurprijs is momenteel €625,00. In de ruime living is het aangenaam vertoeven en het mooie uitzicht op het binnenplein met waterpartij bezorgt u een rustgevend gevoel van vrijheid en geborgenheid. Er werd zeer veel aandacht besteed aan de oriëntatie. De grote ramen die op de terrassen uitgeven, zorgen voor een prettige lichtinval in de appartementen.

  Residentie De Smisse ligt vlak aan de E313 en is daardoor perfect bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Door de dorpskern loopt de oude steenweg van Hasselt via Bilzen naar Maastricht. De Limburgse hoofdstad, Hasselt, is minder dan 15 minuutjes verwijderd. Voor pendelaars heeft deze residentie een extra troef, want het treinstation ligt slechts op een wandelafstand van 5 minuten.

  In het centrum van Diepenbeek kunt u maximaal profiteren van alle gemakken die het stedelijk wonen u kan bieden met om de hoek scholen, winkels, sport en ontspanning. En tegelijkertijd bent u slechts enkele minuutjes verwijderd van de prachtige Limburgse natuur. In de zomer is het heerlijk vertoeven op de gezellige terrasjes op het recent vernieuwde Marktplein.

  Dit appartement omvat :

  Inkomhal - Living - 2 Slaapkamers - Open Keuken met kasten, aanrecht, vuur, dampkap, spoelbak, koelkast en oven - Kelderberging B1.03 - Badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met lavabo - Aparte toiletruimte - Terras (13m²) - C.V.:Aardgas - A.O.:€ 60

  PRIJS ONDERGRONDSE STAANPLAATS NIET INBEGREPEN : 16500 €
  PRIJS EXCL. BTW, REGISTRATIE-, AKTE- EN NOTARISKOSTEN

  Stedenbouwkundige vergunning
  vgnb
 • Nieuwbouw

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok