Immo Mol te koop (223 zoekertjes)

Immo in Mol

Een gemeente die je trakteert op een waaier van recreatiemogelijkheden? Mol! In deze parel van de Antwerpse Kempen zul je je niet snel vervelen. Snuister nu in de immo in Mol via Hebbes.be.

Een gemeente met voor elk wat wils

Mol telt liefst twaalf gehuchten. Kom je terecht in Mol-Centrum, Achterbos, Donk, Ezaart of Ginderbuiten? Heidehuizen, Millegem, Rauw, Sluis, Wezel of Postel? Je vindt er vast je draai! Ook gezinnen met kinderen hebben het in Mol naar hun zin. Er is een ruim opvang- en scholenaanbod. Een bibliotheek, een zwembad en een kunstacademie. Een jeugdhuis, een speelpleinwerking en … twintig jeugdbewegingsgroepen. Investeren in immo die in Mol te koop staat? Dat is dus ook investeren in een tof gezinsleven! Nog mooi meegenomen is dat steden zoals Antwerpen en Eindhoven nooit veraf zijn. 

Heerlijk uitblazen dankzij je immo in Mol

Wonen is … verblijven op een plaats waar je je thuis voelt en op adem komt. En dat lukt vast in een gemeente zoals Mol. Want hier zijn ontspanningsmogelijkheden bij de vleet. Zo heb je bijvoorbeeld het Provinciaal Domein Zilvermeer met een strand, speeltuin, minigolf, … Het complex Den Uyt, met een overdekt en openluchtzwembad. En het Sunparks-vakantiepark Kempense Meren. Vanuit je immo in Mol sta je ook altijd snel in prachtige natuurgebieden zoals De Maat en Den Diel: ideaal voor zalige wandel- en fietstochten.

Droom je van een pand dat te koop is in Mol? Start je zoektocht bij Hebbes.be!
U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: