Immo Hasselt te koop

Immo in Hasselt te koop: een van de meest leefbare steden in België

‘Immo te koop in Hasselt’: allemaal goed en wel. Maar hoe weet je of het in een stad écht goed wonen is? Eenvoudig: vraag het aan de inwoners! In een nationale enquête van Test-Aankoop (2012) behaalde Hasselt de op een na hoogste score voor levenskwaliteit. Waarom? Omdat de stad zijn inwoners verwent. Met aandacht voor natuur, een ruime keuze aan scholen en gratis openbaar vervoer. Immo in Hasselt: te koop voor wie graag verwend wordt. 

Hasselt, een dynamische woonplaats vol initiatieven

Immo Hasselt te koopDe stad Hasselt barst van de initiatieven. Zoals het plan ‘Hasselt gezonde stad’, dat inwoners aanspoort om gezonder te leven. Het stadsbestuur legt in verschillende wijken looppistes aan en geeft gratis voedingsadvies. Ook op schoonheid wordt ingezet, zoals met de actie ‘Geen poep op de stoep’. Dus: wil je jouw eigen vastgoed in Hasselt? Aarzel niet, op Hebbes.be vind je heel wat immo in Hasselt te koop!

Immo in Hasselt? Te koop voor levensgenieters

‘De hoofdstad van de Smaak’, zo noemt Hasselt zichzelf. En dat verwijst niet alleen naar zijn jenever, maar ook naar de talloze restaurants, boetieks en het Modemuseum. En vergeet ook niet de Japanse tuin – met zijn 2,5 hectare de grootste van Europa! De stad staat voor gastvrijheid en Bourgondisch genieten. Wil je jouw eigen immobiliën in Hasselt? Via onze pagina ‘immo Hasselt te koop’ vind je zeker je ding.

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: