Immo Genk te koop

Wonen in een warme stad? Bekijk immo in Genk te koop.

Immo te koop Genk‘Iedereen Genkt’ is de slogan van de stad. Want in Genk willen de mensen niet gewoon naast elkaar wonen, ze willen samenleven. Zie je immo te koop in Genk? Dan is de wijkmanager, het aanspreekpunt voor de bewoners, begrepen in de prijs. Plan je een straat- of wijkfeest? Stad Genk moedigt je aan. Zoek je een buurt waarvan de inwoners écht moeite doen voor elkaar? Kijk dan zeker naar de immo die in Genk te koop staat.Genk: landelijk en bereikbaar

Of je nu naar Genk moet of je binnen de stad verplaatst, je botst nooit op obstakels. De trein stopt pal in het centrum, het busnet is goed georganiseerd en ook met de auto geraak je gemakkelijk op je bestemming. Want de E314 loopt langs het centrum van de stad en de E313 bereik je in amper een kwartier. En toch is je vastgoed in Genk omgeven door groen, met het domein Bokrijk en natuurgebied De Maten als hoogtepunten. Vast iets voor jou, de immo die in Genk te koop staat.

Op zoek naar een dynamische woonplaats? Koop immo in Genk!

De stad investeert niet alleen in immobiliën. Genk denkt ook aan de vrije tijd van zijn inwoners. Het nieuwe sportcentrum heeft een Olympisch zwembad, fitness en voetbalterrein. En een sportbos met Finse piste en hindernissenparcours. De culturele hotspot in Genk? Dat is cultuurcentrum C-mine, de voormalige steenkoolmijn: het programma gaat van jazz en literatuur tot jeugdtheater en filmvoorstellingen. Je vervelen doe je niet in Genk! 

Immo in Genk? Te koop via Hebbes.be!

Jouw droomwoning of –flat in Genk? Je zoektocht begint op deze pagina!

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: