Immo Antwerpen 2060 te koop

Immo Antwerpen 2060 te koopZoek je naar immo die in Antwerpen 2060 te koop is? Een toffe keuze! Want hier proef je nog van de echte volkssfeer. De buurt is bovendien goed ontsloten met trein, tram en bus. En ligt vlak bij Nederland. Op Hebbes.be vind je immobiliën in Antwerpen 2060: in de wijken Dam en Antwerpen-Noord.

Immo te koop in wijk Dam

Op ‘den Dam’ is gezelligheid troef. Deze volkse buurt is al jaar en dag de thuishaven van dokwerkers. Hier maken bewoners nog tijd voor een praatje of een straatbarbecue. Genieten van een mals stuk vlees? Op de Slachthuissite natuurlijk, met zijn vele restaurants. Nog een voordeel als je kiest voor immo die in Antwerpen 2060 te koop is? De nabijheid van Park Spoor Noord. Dit prachtige landschapspark is de plek bij uitstek om te sporten of te luieren. Kinderen hebben er de tijd van hun leven in de speeltuin en de waterpartijen.

Immo te koop in Antwerpen-Noord

De wijk Antwerpen-Noord omvat de buurten Amandus-Atheneum en Stuivenberg (ook Seefhoek genoemd). Een multiculturele smeltkroes waarin onder meer Chinezen, Afrikanen en Portugezen hun thuis hebben. Proef zeker van de lekkernijen die zij voor jou op tafel toveren. De wijk met zijn vele arbeidershuisjes had lang een slechte reputatie. Maar het stadsbestuur bracht daarin verandering: met de renovatie van het Oude Badhuis, het Sint-Jansplein en de Permekebibliotheek. Investeren in immo die in Antwerpen 2060 te koop staat? Misschien vind je wel je stekje in een van de vele woonprojecten die er op stapel staan.

Immo in Antwerpen 2060 te koop? Bij Hebbes.be

Kies je resoluut voor vastgoed in Antwerpen 2060? Zoek dan je droompand op Hebbes.be. Want hier staat vast ook jóuw immo in Antwerpen 2060 te koop.

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: