Immo Mechelen te huur

Mechelen, stad met veel gezichten

Immo Mechelen te huurMechelen? Dat is geschiedenis met Kazerne Dossin. Wetenschap met Technopolis. Muziek met Maanrock. Film met Utopolis. Ontspanning met Planckendael. Maar ook een stad vol gezellige pleinen die bruisen van de cafés en restaurants. De thuis van de Maneblussers heeft heel wat in petto. Wil je er graag wonen? Zoek dan via Hebbes.be naar immo die in Mechelen te huur staat.

Immo in Mechelen te huur: de juiste wijk voor de juiste persoon

De stad aan de Dijle is een aaneenschakeling van wijken. Kies voor immo die in Mechelen te huur is, uit:
  • Nekkerspoel – Pakt uit met een station, evenementenhal en speelgoedmuseum. Vroeger de thuishaven van ambachtslui. Waardoor er tot op vandaag een volkse sfeer hangt.
  • Arsenaal – De lilliputter van de stad. Op zijn lijstje? Onder meer een jachthaven en sporthal. Een spoorwegwerkplaats en industriepark. 
  • Battel – Autowegen zoals de N16 en E19 aan de ene kant. Natuurdomeinen zoals het Thiebroekbos en de Oude Dijle-arm aan de andere kant. Een buurt van tegenstellingen, dus.
  • Mechelen-Noord – Scholen en voetbalstadions. Gevangenis en moskee. Industriepark en Telenet-site. Deze multiculturele wijk heeft het allemaal. Kies je hier voor immo die te huur is in Mechelen? Dan kijken liefst negen buurtcomités uit naar je komst.

Wat je ook kiest, de locatie is áltijd goed. Want je zit pal tussen Antwerpen en Brussel. En dicht bij de E19.

Immo in Mechelen te huur? Bij Hebbes.be

Wonen in een gezellige stad? Bekijk ons aanbod van immo die in Mechelen te huur is.

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: