Immo Antwerpen 2060 te huur

Immo Antwerpen 2060 te huurEen smeltkroes van culturen. En de thuis van havenarbeiders. Dat is Antwerpen 2060 in een notendop. De wijk in het noorden van de stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. En ligt op een boogscheut van onze Noorderburen. Geïnteresseerd in immo die in Antwerpen 2060 te huur staat? Bekijk het aanbod op Hebbes.be.

Immo te huur in Antwerpen-Noord

Snuif je graag verschillende culturen op? Zoek dan naar immo die in Antwerpen 2060 te huur staat. Hier verwelkomen de Chinese, Afrikaanse en Portugese gemeenschappen je met open armen. In de vele restaurantjes proef je internationale gerechten. Antwerpen-Noord, met zijn vele arbeidershuizen, kampte lang met een slechte reputatie. De stad maakte er komaf mee door de vernieuwing van de Permekebibliotheek, het Sint-Jansplein en het Oude Badhuis. Dankzij hippe woonprojecten staat er nu heel wat immo te huur in Antwerpen 2060.

Immo te huur in wijk Dam

Is de stad koel en afstandelijk? Wijk ‘den Dam’ bewijst het tegendeel! Hier komen vrolijke havenarbeiders nog op straat voor een ongedwongen praatje of een spontane barbecue. En op de Slachthuissite smul je van heerlijke vleesgerechten. Kies je voor immo die in Antwerpen 2060 te huur staat? Dan is het Park Spoor Noord nooit ver weg. De ideale plek om te lopen, fietsen, spelen, picknicken, … Kortom: om zalig te ontspannen.

Immo in Antwerpen 2060 te huur? Bij Hebbes.be

Wil je wonen in een warme buurt? Kom je stekje op het spoor bij Hebbes.be. Want hier vind je immo die in Antwerpen 2060 te huur is.

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: