vanaf € 234.000
info 4 wooneenheden Vanaf 1 tot 3 slaapkamers location_on Grotestraat, 3600 Genk
Residentie Natalino

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: NP1612
 • Met enige fierheid melden wij u dat er aan de Grotestraat ter hoogte van huisnummer 8, residentie Natalino gebouwd wordt.

   

  Dit prestigieuze project is gelegen in het centrum van de stad Genk, met de voornaamste gebouwen, pleinen, handel en diensten op loopafstand ( onmiddellijke nabijheid van Shopping 1, 2 en 3 en ook van het station). Daarenboven zijn het stadspark  “De Molenvijvers” en het recreatieoord “ Kattevenia “ ook op wandelafstand gelegen. Goede verbindingswegen en grote steden op 15 tot 20 minuten van het project zijn uiteraard ook een grote troef. Het betreft een uitzonderlijke locatie met de unieke combinatie van rust, privacy en centrale ligging.

  U bent in geen tijd bij alle publieke faciliteiten die een stad u kan bieden. Je kinderen die naar school gaan, een gezellig winkelcentrum, het openbaar vervoer,... En ga zo maar door!

  Ondanks dat residentie Natalino in de nabijheid ligt van alle publieke faciliteiten, zal U als bewoner de drukte van een stadscentrum niet rechtstreeks ervaren.

  Comfortabele en zeer stijlvolle appartementen met een oppervlakte  van 76 m² tot 153 m²  , elk voorzien van een terras met een oppervlakte van 17 m² tot 27 m².

   

  Het appartementsgebouw beschikt over gemakkelijk bereikbare overdekte autostaanplaatsen op gelijkvloers met een inrit aan de zijde van de Grotestraat, een gemeenschappelijke elektrische schuifpoort en een aparte toegang naar het appartement. Ook is er een ruimte voorzien voor een overdekte fietsenstalling.

   

  Wij hopen u met deze informatie alvast van dienst te zijn geweest, maar aarzel niet ons te contacteren indien u nog vragen zou hebben of graag een vrijblijvende afspraak wenst.

   


Eigenschappen

Aantal beschikbare wooneenheden 4
Bewoonbare oppervlakte Vanaf 76 m² tot 153 m²
Aantal slaapkamers Vanaf 1 tot 3

Verkoop status

Verkocht 50%
In optie 0%
Beschikbaar 50% beschikbaar
Andere panden binnen dit project
Gelijkvloers
Type Tot opp Opp Slpks Prijs
Gelijkvloers 153m² 3 € 398.000
Appartement
Type Tot opp Opp Slpks Prijs
Appartement 121m² 2 € 313.000
Appartement 93m² 2 € 288.335
Appartement 76m² 1 € 244.000

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundig vereiste gegevens Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning

Voor meer informatie of bezoek, contacteer

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok