Nieuwbouw te koop

Eerder bekeken panden

Nieuwbouw te koop: de voordelen 

Proficiat! Je besloot te investeren in een eigen woning. Maar nu moet je al een nieuwe knoop doorhakken. Koop je het huis van iemand anders over? Of wil je een nieuwbouw kopen? Bij die laatste optie geniet je alvast van enkele onmiskenbare voordelen:

Nieuwbouw te koop   - staat – Alles in je woning is splinternieuw. Hier is dus nog geen sprake van (verborgen) slijtage en gebreken. Dus ook niet van mogelijke herstellingskosten.
   - kwaliteit – Een nieuwbouw die te koop staat, voldoet aan de strengste normen rond isolatie, energiebezuiniging en brandveiligheid. 
   - inrichting – Je deelt je pand meteen in zoals jij het wilt. Er is dus geen kap- en breekwerk nodig om het aan je wensen te laten beantwoorden.


Nieuwbouw te koop: de kosten

Bang voor de prijs die aan het bordje hangt? Stel je gerust met deze financiële feiten:
  • Op nieuwbouwhuizen die te koop staan, betaal je géén kosten aan de verkoper. Want jij bent de eerste koper en eigenaar van het pand. Dat – in vaktermen – dus ‘vrij op naam’ is. 
  • Zodra je woning opgeleverd is, stijgt ze al meteen in waarde. Onderhoud je ze goed? Dan blijft de waarde ervan ook op lange termijn stijgen.

Bij een nieuwbouw komen er dan wel ándere kosten kijken. Zoals die voor de architect, veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever. Informeer je vooraf goed wat je precies mag verwachten.

Hunker je naar een eigen stekje? Dat van top tot teen nieuw is? Zoek dan nu je droompand in onze rubriek ‘Nieuwbouw te koop’.

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: