Huis te koop

Eerder bekeken panden

Huis te koop zoeken = investeren in later 

Huis te koopDe kogel is door de kerk: je zoekt je eigen stekje. Een woning kopen of huren? Een moeilijke beslissing! Maar als je besluit om een huis te kopen, investeer je in de toekomst. Want je wordt eigenaar van een pand dat zijn waarde zeker behoudt: een veilige belegging. En als je huurt, tel je óók maandelijks een bedrag neer. Maar op het einde van die rit blijf je over met lege handen. Geen wonder dus dat heel wat Vlamingen kiezen voor de bordjes ‘huis te koop’.Huis bezoeken = aandachtig rondkijken

Investeren in een eigendom is één ding. Maar dan dringt zich de keuze op: zoek je naar ‘appartement te koop’ of ‘huis te koop’? Dat laatste biedt je toch wat extraatjes. Zo heb je in een huis meestal meer ruimte: binnen én buiten. Bovendien ondervind je er geen last van boven- en onderburen. Overtuigd? Tijd om je zoektocht te starten! Let bij huizen die te koop staan zeker op hun:
  • ligging – oriëntatie, geluidshinder, luchtvervuiling, …
  • toestand – isolatie, nutsvoorzieningen, schrijnwerk, …
  • omstandigheden – vergunning, overstromingsgevaar, bodemattest, …

Bezoek je een woning? Doe dat dan bij klaarlichte dag. Zo ontsnapt geen enkel mankement aan je aandacht. Vergeet dus ook niet om eens ónder het tapijt of áchter te zetel te kijken. En wil je de reële waarde van het huis dat te koop staat écht weten? Neem dan meteen een aannemer of architect mee.

Huis te koop? Bij Hebbes.be!

De woning van jouw dromen? Die vind je bij Hebbes.be! Ontdek snel ons aanbod in deze rubriek.

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: