Huis te huur

Eerder bekeken panden

Huis huren = genieten van vrijheid

Huis te huurVerhuisplannen leiden tot grote beslissingen. Een van de hamvragen: ga je een woning húren of kópen? Een woning huren garandeert je alvast een grote vrijheid. Want een huis huren kán voor een relatief korte periode. En bevalt de omgeving je niet? Of neem je een job aan in een andere regio? Dan mag je er – na een opzegtermijn – zelfs vroeger weg. Spreekt deze flexibiliteit jou wel aan? Ontdek dan snel welk huis te huur staat in jouw streek.Huis bezoeken = aandachtig zijn

Nog een voordeel van huizen die te huur zijn: je handelt de administratie snel af. Én palmt dus vlug je nieuwe stek in. Toch is het aangewezen niet over één nacht ijs te gaan. Check bij een woning die te huur is zeker de:
  • staat – Is ze goed geïsoleerd? Zijn de nutsvoorzieningen in orde?
  • inrichting – Bevalt de keuken jou? Zijn de slaapkamers ruim genoeg?
  • ligging – Is er een supermarkt in de buurt? Geraak je gemakkelijk je auto kwijt?
  • oriëntatie – Kan er voldoende zonlicht binnenkomen?

Teken je een contract van een huis dat te huur is? Lees dat dan eerst aandachtig na. Wat er zeker moet instaan: het maandelijkse huurbedrag, de betaaldatum van de huur, de betalingsmethode en de contractduur. Controleer of er iets in staat over een mogelijke stijging van de huur. En bekijk of de plaatsbeschrijving klópt.

Huis te huur? Bij Hebbes.be

Een geknipt pand vinden? Binnen jouw budget én in jouw regio? Bij Hebbes.be natuurlijk! Bekijk ons aanbod in de rubriek ‘Huis te huur’.

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: