Appartement te koop

Eerder bekeken panden

Appartement te koop zoeken = betaalbaar en comfortabel wonen

Appartement te koopZoek je appartementen te koop? Een goed idee. Want zo investeer je in een gezellige stek tegen een betaalbare prijs. Veel of weinig kamers? Tuintje of terras? Er staat vast een appartement te koop dat inspeelt op je wensen. Mooi meegenomen is het gevoel van veiligheid. Want er is altijd wel íemand die een oogje in het zeil houdt. Besluit je een flat te kopen? Bekijk dan grondig alle aktes en reglementen. Daarin lees je bijvoorbeeld of je er huisdieren mag houden. Of commerciële activiteiten mag uitoefenen. Of de kleur van het buitenschrijnwerk mag kiezen.

Appartement kopen = mede-eigenaar worden

Wat er zo bijzonder is aan appartementen kopen? Dat je niet alleen eigenaar wordt van jouw privéruimte. Maar ook gedeeltelijk van gemeenschappelijke ruimtes zoals de inkomhal, tuin en lift. Bij een flat die te koop staat, betaal je dus ook mee aan algemene kosten in het gebouw. Die liggen in een nieuwe blok meestal wat lager dan bij een oude. Welke werken er gebeuren, bespreek je tijdens een vergadering met alle mede-eigenaren. Die beslist over jouw jaarlijkse bijdrage waarmee de syndicus de facturen betaalt. Overtuigd van deze woonvorm? Zet dan nu je zoektocht in naar de bordjes ‘appartement te koop’!

U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

  • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
  • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: