Immo & vastgoed bij Hebbes

Eerder bekeken panden

Immo: doelgericht zoeken

Jouw droompand vinden? Om te kopen of te huren? Géén gemakkelijke klus. Tenzij je aanklopt bij Hebbes Immo. Want hier zoek je doelgericht per:
Hebbes Immo
 • typeWil je een huis of appartement? Hier vind je een uitgebreide keuze aan alle woningen, van een knus en gezellig studiootje tot en met een riant kasteel. Of ben je op zoek naar een geschikt pand om je winkel uit te baten? Of naar een garage voor je auto of die kan dienen als opslagplaats? Geen enkel probleem. Kies of je immo wenst te kopen, te huren of over te nemen en maak je keuze uit de verschillende types die je terugvindt in de navigatie!
 • regio – Hou je van de stedelijke drukte en sfeer? Of je nu kiest voor Gent, Antwerpen, Hasselt of elders, Hebbes biedt je steeds een ruim aanbod aan immo in de steden. Trekt een rustig gelegen woning met een grote tuin je meer aan? Misschien moet je dan eens ons vastgoedaanbod in de dorpen bekijken.
  Ben je België beu en wil je verhuizen? De wereld ligt aan je voeten dankzij ons vastgoedaanbod in het buitenland!
  Hier op Hebbes heb je verschillende mogelijkheden om te zoeken naar de immobiliën in je locatie naar keuze. Geef de locatie in in de handige zoekbox of scan de lijst van de gemeenten per provincie. Heb je graag een visueel overzicht van alle vastgoed in een regio? Gebruik onze gemakkelijke zoeken-op-kaartfunctie en krijg in één oogopslag te zien waar de huizen of appartementen te koop en te huur gelegen zijn.
 • prijsHeb je een beperkt budget? Of mag het wat meer zijn? Sowieso hebben we een immobiliënaanbod in elke prijscategorie. In onze rubriek ‘financieren’ vind je meer info over leningen.

Vul de criteria voor jouw vastgoed in. En vind wat je zoekt in onze rubriek ‘Immo’!

Immo: voor iedereen

Welke vorm van vastgoed je ook nodig hebt. Bij Hebbes Immo ontdek je er een ruim aanbod van. Voor:
 • immo voor privégebruik – Droom je van huisje, tuintje, keukentje? Of liever een appartement met een uitzicht om bij weg te dromen? Wat je ook zoekt, Hebbes kan zeker aan je wensen tegemoetkomen.
 • immo voor bedrijfsactiviteiten – Ook voor vastgoed voor professionele bezigheden zit je hier bij Hebbes goed. Kies tussen een industrieel gebouw, een kantoor met of zonder woonst en een magazijn met kantoor of één die louter als opslagplaats dient.
 • immo voor commerciële bezigheden – Kriebelt het om te starten met ondernemen, maar ben je nog op zoek naar het ideale handelspand? Hebbes kan je hierbij zeker en vast een handje helpen. Ontdek ons aanbod aan commerciële gebouwen!

Ook voor een nieuwbouwwoning, bouwgrond of garage zit je goed bij ons. 

Waarom immo zoeken bij Hebbes.be? Omdat je hier uitsluitend advertenties van professionals vindt, zoals makelaars en notarissen. Jouw garantie voor een kwalitatief hoogstaand aanbod.

Start je zoektocht naar vastgoed hier en nu!
U gebruikt momenteel Internet Explorer om deze website te bezoeken. Uw Internet Explorer heeft echter onterecht compatibiliteitsweergave (compatibilty view) aan staan.

In de adresbalk dient u de te klikken op het (blauwe) pictogram om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen.

 • Compatibiliteitsweergave staat aan. fout
 • Compatibiliteitsweergave staat uit. juist

Meer informatie vindt u op de website van Microsoft: