Zulke ramen willen we ook!
ramen.jpg

Hou je van de frisse buitenlucht? Met schuiframen creëer je het gevoel alsof je midden in de natuur zit. Een Italiaans architectenbureau slaagt erin de natuur letterlijk ín huis te halen.

Grote raamoppervlakken, schuiframen of openslaande deuren. Perfect om in huis te proeven van wat frisse buitenlucht. Maar om van de echte natuur te kunnen genieten, zal je toch nog steeds naar buiten moeten. Behalve in deze Italiaanse villa.

Het Italiaanse architectenbureau Bergmeisterwolf heeft een uniek systeem ontworpen waarbij je de ramen met één druk op de knop kunt laten wegzakken in de grond. Geen glas, deur of drempel meer te zien.

Buitengevoel in huis

Je woonkamer gaat helemaal op in je tuin. Stap je liever vanuit je bed rechtstreeks de tuin in? Ook in je slaapkamer of keuken kun je kiezen voor grote raampartijen die je in een handomdraai doet verdwijnen.

Naar een romantische film kijken vanuit je zetel, met een frisse wind op je gezicht en heerlijke buitengeuren, het kan. En als het regent, dan laat je de ramen gewoon weer naar boven komen.

Exclusief of niet?

Of het systeem van Bergmeisterwolf daadwerkelijk op de markt gebracht zal worden, is nog onduidelijk. En ook over het prijskaartje van de magische ramen is niets geweten. Maar dromen van een open slaapkamer of woonkamer, dat mag.

(dt/em) - Foto’s: Bergmeisterwolf

Bekijk hieronder meer foto's van deze geweldige ramen ...

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok