Zo verberg je de airco stijlvol in je woning
airco.jpg

Tijdens de zomer hebben weer heel wat mensen airco laten plaatsen. Meestal in de slaapkamer, maar je vindt ze ook vaak op andere plaatsen in de woning. Een airco is super praktisch en zorgt meteen voor de nodige verkoeling, maar onder het motto ‘het oog wilt ook wat’ tonen wij je hoe je deze installatie stijlvol kunt verbergen in je interieur.

Als je je airco niet wilt verbergen, kun je kiezen voor een exemplaar met een aangepaste look die bij je interieur past. (Zie de foto hierboven.) Je vindt ze tegenwoordig in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een moderne, strakke look of industriële look. Voor ieder wat wils, maar goed rondkijken is de boodschap. Meestal is het prijskaartje dan ook wel een beetje hoger.

Verstopt!

Een airco is tijdens de zomer meer dan welkom, maar je wilt niet dat hij te veel opvalt? Een goede tip is om je airco dan achter een kast te verstoppen, vergelijkbaar met het principe van een radiator achter een kast. Op deze manier zie je je airco niet meteen hangen. (Zie de foto hieronder, links.)

Let er wel op dat je airco nog voldoende koele lucht kan verspreiden en de lucht niet in de kast blijft hangen. Voldoende luchtgaten zijn dus een must!

De meeste airco installaties hebben ook een buitenunit. En dit is vaak niet erg stijlvol. Daarom willen veel bewoners deze unit ook graag verstoppen zodat ze er geen hinder van ondervinden in de tuin of op het terras.

Vaak wordt er gekozen voor een houten of gekleurd hekje om rond de unit te plaatsen. (Zie de foto hierboven, rechts.) Net zoals binnen blijft het ook hier belangrijk om de airco voldoende ruimte en verluchting te geven zodat hij geen koude, maar warme lucht kwijt kan.

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok