Zo hou je een zomergevoel in huis tijdens de winter
zomergevoel.jpg

De dagen beginnen te korten, de kinderen gaan alweer naar school en de bladeren ruilen hun frisse, groene kleur in voor rijke, oranje tinten. Dat betekent dat de herfst in het land is en de winter voor de deur staat! Ben jij nog niet helemaal klaar om het zomergevoel los te laten? Geen nood, ga aan de slag met deze 5 tips!

1. Verse bloemen en planten

Niets weerspiegelt de zomer beter dan een boeketje verse, kleurrijke bloemen. Haal er wekelijks eentje in huis om je interieur op te fleuren en de aangename geur van bloemen door het hele huis te verspreiden. Ben je niet zo’n fan van bloemen omdat ze te snel verwelken? Kies dan planten die het hele jaar door hun frisse, groene kleur behouden.

2. Kleuraccenten

Integreer enkele felle kleuraccenten in je interieur. Felle tintjes in huis bezorgen je meteen dat opgewekt gevoel van tijdens de zomer. Overdrijf echter niet! Van je huis een kleurboek maken, is niet de bedoeling. Hou je inrichting minimalistisch met slechts enkele kleurrijke elementen.

3. Licht

Zorg voor zoveel mogelijk licht in huis. Verwijder alle elementen die licht tegenhouden zoals gordijnen en voeg reflecterende interieuritems toe om het licht door het hele huis te reflecteren. Denk maar aan spiegels of metalic decospullen.

4. Foto’s

Ben je nogal melancholisch ingesteld? Of hou je gewoon van fotografie? Print dan simpelweg enkele foto’s van tijdens je zomervakantie en verwerk ze in je interieur. Zo behoud je je zomergevoel zeker nog tot en met Kerstmis!

5. Geuren

Een frisse geur in huis doet automatisch aan de zomer denken. En omdat je niet elke dag je huis van kop tot één kunt schoonmaken met lekker geurende producten raden wij geurstokjes en/of geurkaarsen aan. Vermijd zware, kruidige geuren en ga voor frisse en florale toetsen.

Met deze tips hou je je zomers gevoel heel de herfst en met wat geluk zelfs heel de winter bij. Alsof de zomer nooit echt is weggeweest.

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok