VIDEO: Koppel bouwt keuken uit The Simpsons na
simpsons.jpg

Fan van The Simpsons? Dan weet je ongetwijfeld hoe de keuken van Homer en Marge eruit ziet. Een groen fornuis, een roze wasmachine en de bekende gordijntjes met maïskolven. En dat vind je nu ook allemaal terug in de keuken van Marcia en Joel.

De keuken van Marge en Homer is ongetwijfeld een van de weinige keukens die je je onmiddellijk voor de geest kunt halen. Met de kleurrijke kasten, een groen fornuis, het blauwe tafellaken én de roze wasmachine is dat ook niet zo moeilijk.

In een animatieserie kan alles, maar blijkbaar ook in het echte leven. Dat bewijzen Marcia en Joel, een koppel uit het Canadese Calgary. Hun verouderde keuken was toe aan een likje verf, en dus besloten ze maar om het om te toveren in de keuken van The Simpsons.

Moeilijke zoektocht

Van de geel-blauwe tegelvloer en de paarse kasten tot de meest bekende gordijnen ter wereld… je vindt het allemaal bij Marcia en Joel. Al verliep niet alles van een leien dakje. Want waar vind je in hemelsnaam een groen fornuis? Of een roze wasmachine?

De gordijntjes naaide Marcia zelf, want die kon het koppel echt nergens vinden. Gelukkig hebben ze niet het grof geschut moeten bovenhalen. Hun keuken leek van vorm al bijzonder hard op die uit de tekenfilmreeks. Muren uitbreken of nieuwe ramen plaatsen was bijgevolg niet nodig.

Superfans

Dat ze voor The Simpsons kozen, is geen toeval. Elke winter kijken ze alle afleveringen opnieuw, van begin tot einde. Dat ze nu heel gelukkig zijn met hun nieuwe keuken, daar bestaat geen twijfel over.

(dt/em) - Bron: HBvL - Foto’s: The Chronicle Herald / Digital Trends / YouTube

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok