VIDEO: hét middel om snel en proper te metselen
bricky.jpg

Ben je een handige doe-het-zelver maar denk je dat metselen iets te hoog gegrepen is? Goed nieuws. Met Bricky bouw je snel een buitenkeuken of een zwemvijver, zonder een al te grote puinhoop te maken.

Een muur metselen is geen makkelijke klus. Zeker de eerste keer niet. En het laatste wat je wil is een schots en scheve muur. Daarom bedacht Noel Marshall de Bricky, om zelf de perfecte muur te metselen. Het hulpmiddel is makkelijk in gebruik zodat je in een mum van tijd kunt genieten van je bijbouw of tuinhuis.

Heb je twee linkerhanden? De Bricky is makkelijk in gebruik en licht in gewicht. Het bestaat uit twee hulplijnen: horizontaal en verticaal. Het beste nieuws van de Bricky is dat je mooie, gladde voegen krijgt die overal exact hetzelfde zijn.

Goed voor de portemonnee

Waarom een aannemer contacteren voor een kleine klus als je het eigenlijk net zo goed zelf kunt proberen? Bricky maakt het je niet enkel een stuk eenvoudiger, het helpt je ook zuinig omspringen met mortel. Bij het traditioneel bouwen gaat heel wat mortel verloren. De Bricky tool is zo ontworpen dat resten netjes worden opgevangen. Die kun je even later gewoon opnieuw gebruiken.

Het sjabloon is gemaakt uit een speciale soort kunststof, wat ervoor zorgt dat je het hulpmiddel jaren kunt gebruiken. Ook opgedroogde mortel of andere producten beschadigen de tool niet.

Bricky kost 54,99 euro. Kijk zeker eens naar onderstaand filmpje om een idee te krijgen van de werking.

(dt/em) - Foto’s: Bricky / Amazon / Architecture Admirers

Bekijk hieronder meer beelden van de Bricky ...

Label: Ruwbouw

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok