VIDEO: Het meest smaakloze huis van L.A.
sunset.jpg

Wie op de Sunset Plaza Drive in L.A. woont, heeft waarschijnlijk wel wat geld opzij staan of het allemaal geïnvesteerd in een gigantisch huis. Er staan dus wel wat villa’s bij elkaar, in verschillende exuberante variaties. Maar geld koopt geen smaak en dat blijkt hier.

Dit huis in L.A. was volgens een blogger van If it’s hip, it’s here zo lelijk dat ze er wel een post over moest schrijven. Ze brak het huis dan ook kamer per kamer af (figuurlijk).

Jammer voor haar werd haar post opgemerkt door de eigenaar die zich verdedigde met het feit dat hij een kunstenaar en een fotograaf is die zijn huis voor verschillende fotosets gebruikt. Hij erkende dat het huis waarschijnlijk erg onconventioneel overkomt voor sommigen, maar dat er ook veel mensen zijn die het wel leuk vinden.

Kijk en oordeel zelf …

Smaken kunnen verschillen. Zelf kunnen we een onconventioneel design wel appreciëren, maar hier hebben we toch onze bedenkingen bij. De fotograaf liet de post – begrijpelijk – aanpassen, maar het filmpje over het huis staat dus nog online.

(sjv) - Bron: Ifitshipitshere.com

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok