Video: droomhuis gebouwd voor minder dan 450 euro
droomhuis.jpg

Geluk zit vaak in kleine dingen. Dat beseften de Amerikaanse fotograaf Nick Olson en designer Lilah Horwitz ook toen ze in de bergen van West Virginia hun droomhuis bouwden … voor amper 450 euro!

Tijdens hun eerste date nam Nick Lilah mee naar een stukje natuur in het bezit van zijn familie, waar ze turend naar de zonsondergang begonnen dromen om daar effectief te wonen. Een jaar later gaven ze allebei hun job op en begonnen ze met de bouw van hun droomhuis, waarbij het zicht naar buiten de grootste troef moest zijn.

Beperkt budget

Probleempje: ze hadden slechts een zeer klein budget. Ze schuimden dus vlooienmarkten en garageverkopen af, op zoek naar afgedankte ramen. En zo bouwden ze - na enkele maanden noeste arbeid en creativiteit, met behulp van gereedschap uit een nabij gelegen schuur - hun droomwoning met prachtig uitzicht op de natuur. En dat allemaal voor amper 450 euro!

Helaas kunnen Nick en Lilah niet constant in hun gerecycleerde huis wonen, daar het in de wintermaanden gewoon té koud is in de bergen van West Virginia. We kunnen ons echter goed voorstellen dat het er in de zomermaanden zéér prettig vertoeven is.

(kv) - Bron: Want.nl

Zou jij hier willen wonen? Bekijk de foto’s …

Label: Bouwmethodes

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok