VIDEO: Dit huis bouwt zichzelf in 10 minuten!
tenfold.jpg

Een gebouw dat je als een speelgoeddoos kan open- en toeklappen? Dat klinkt gemakkelijk en flexibel. Goed nieuws, het bestaat wel degelijk. Deze verplaatsbare constructies zijn bovendien stevig, veilig en een streling voor het oog. Een nieuwe manier van bouwen en servicegericht huisvesten met grenzeloze mogelijkheden. Zal dit de bouwwereld op zijn kop zetten?

Met een simpele klik op een knop ontvouw je een pakket tot een instapklaar, veelzijdig gebouw van wel 70m². De unieke en configureerbare units van Ten Fold Engineering kunnen volledig op maat worden gemaakt. 

Graag gemeubeld? Zelfs dat kan. Eenmaal opgezet plaats je de binnenwanden zoals je wilt. Kan het gemakkelijker?

Duurzame flexibiliteit

Je plaatst de mobiele huizen waar en wanneer je wilt. Nadien klap je het bouwwerk terug ineen, laad je het op een vrachtwagen en vertrek je naar de volgende bestemming. Geen elektriciteitsnetwerk in de buurt? Je kunt de woning ook van stroom voorzien via zonnepanelen.

Multifunctionele doeleinden

De innovatieve constructies van het Britse Ten Fold Engineering kunnen een oplossing zijn voor veel problemen. Omdat het bouwproces zo snel en gemakkelijk verloopt, biedt het opportuniteiten voor verschillende branches en gelegenheden. Denk maar aan privéwoningen, filmstudio’s, EHBO-ruimtes, winkels, restaurants en zelfs scholen. 

Je kan ook meerdere units aan elkaar bevestigen om een groter bouwwerk te krijgen. Door de strenge voorschriften is er ook veel aandacht besteed aan veiligheid.

En de prijs?

Het prijskaartje? Daar is nog niet veel over bekend. De prijs van zo’n constructie varieert volgens de makers naargelang grootte, comfort en complexiteit. Je krijgt er alvast veel luxe en gebruiksgemak voor in de plaats. Hopelijk volgen de tarieven snel op de website.

(bd/em) - Bron: Ten Fold Technology

Label: Bouwmethodes

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok