Vergeet magneetverf, hier is magneetvlies
magneet_01.jpg

Wil je een groot magneetbord in huis maar heb je geen zin om uren en uren te verven? Dan is magneetvlies dé oplossing. In een handomdraai tover je een muur of zelfs een hele kamer om in een magneetparadijs.

Notities bijhouden of leuke tekeningen van je kinderen ophangen? Een magnetische muur is handig én leuk. Voor jong en oud. Zowel in de keuken als in je werkplek of kinderkamer.

Helaas is het geen makkelijke karwei om zo’n muur te maken. Eerst moet je een grondlaag aanbrengen, daarna moet je die laten drogen, dan opschuren en vervolgens opnieuw verven. In het slechtste geval heb je zelfs nog een extra laag nodig. Kortom, het is een hele klus. Met magneetvlies is dat verleden tijd.

Ideaal voor grote oppervlaktes

Net zoals bij gewoon behangpapier breng je een dikke laag behanglijm aan op de achterkant van het papier. Netjes tegen de muur hangen en op naar de volgende baan. Geen tweede laag én geen uren wachten om het af te werken. Vind je de kleur niet mooi? Dan kun je het behang altijd nog een likje verf geven.

Extra touch

Wil je net iets meer? Kies dan magneetvlies dat je ook als krijtbord of whiteboard kunt gebruiken. Extra tip: koop sterke magneten. Zo ben je zeker dat je tekeningen, takenlijstjes of notities goed blijven hangen.

Overal mooi

Een muur als magneetbord past in elk interieur. Thuis om leuke tekeningen van de kinderen of boodschappenlijstjes op te hangen. Op het werk voor je to-do lijstjes.

(dt/em) - Foto’s: Paint Trade / Magneet Supply / Interieurdesigner

Bekijk hieronder meer voorbeelden en laat je inspireren ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok