Vergeet de ‘man cave’, dit is de ‘barshed’
barshed.jpg

Droom je nog van een ‘man cave’, meestal een omgebouwde kelder die uitgerust is met een biljarttafel en een flatscreen tv, dan loop je achter én denk je veel te klein. Tegenwoordig investeer je best in een … ‘barshed’.

Een watte? Een ‘barshed’ (of het café-tuinhuisje). De tijden dat een schuur enkel diende om tuingereedschap en buiten-seizoenmeubilair op te bergen, is voorbij. Je kan er zoveel meer mee doen (zie de ‘she shed’, nvdr). Inderdaad, je ‘mancave’ dromen zijn plots niet meer keldergebonden. Ze verhuizen gewoon naar de tuin.

Een schuur geeft je veel meer vrijheid, zowel qua vorm, ruimte, stijl, locatie, als inrichting. Ga je voor een traditioneel tuinhuisje of voor een heuse schuur (zij het op tuinschaal), weggemoffeld achter in de tuin of op een prominente plek, ‘beach bar’ of ‘pub’ stijl, de mogelijkheden zijn op zijn zachtst uitgedrukt uitgebreid.

Inrichting

Langs binnen installeer je een bar of een toog, samen met een gezellige lounge of gewoon hippe of authentieke barkrukken. Je kan voor een strak of stoer design gaan, maar ook gewoon eens langs tweedehandswinkels rijden voor een origineel interieur of je tuinstoelen recycleren. Meer heb je eigenlijk niet nodig, buiten enkele vrienden die de snacks voorzien (of drank als je tap nog niet aangesloten is).

Heb je elektriciteit voorzien dan kan die flatscreen ook nog in de ‘barshed' terecht en kan er misschien zelfs een koelkast bij. Daarnaast is het misschien wel verstandig om nog een airco en/of verwarmingssysteem te overwegen, kwestie van altijd in je eigen bar terecht te kunnen, eender welk seizoen.

Ben je je eigen chille ‘barshed' al bij elkaar aan het dromen? Laat je nog wat inspireren… en vergeet ons niet uit te nodigen. Schol!

(sjv) - Bron: Thechive.com / Pinterest.com

Welke 'barshed' is jouw favoriet? Bekijk de beelden hieronder ...

Label: Tuin

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok