Verfraai je gevel met authentieke Blauwe Steen uit Henegouwen
blauwesteen.jpg

Je gevel is hét visitekaartje van je huis. Kunnen de muren een opknapbeurt gebruiken? Met authentieke Blauwe Steen uit Henegouwen creëer je een unieke, stijlvolle en duurzame gevel.

Ga je bouwen of verbouwen? Het kiezen van de juiste steen voor je gevel is allesbehalve makkelijk. Geen fan van witgeverfde muren? En zoek je iets unieks? Dan is de Blauwe Steen uit Henegouwen misschien dat wat je zoekt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Om te beginnen kun je kiezen tussen verschillende soorten creatieve plaatsingstechnieken. Hou je van de klassieke voegen? Geen enkel probleem. Hou je van een modernere look? Dan kun je kiezen tussen lijmen, verankeren of lijmen op honinggraat.

Visuele parel

Natuurlijk wil je niet dat je gevel lijkt op die van al die andere huizen in de straat. Met Blauwe Steen kun je spelen met verschillende formaten en texturen, om zo je eigen stijl te ontdekken. Combineer bijvoorbeeld platen en strips in verschillende lengtes en hoogtes, of kies voor grote vierkante tegels die je gevel een puur karakter geven.

Hou je het liever sober? Met muurplaatjes of breukstenen hou je het natuurlijk. Sober hoeft trouwens ook niet saai te zijn. Met een beetje creativiteit maak je van je gevel een écht kunstwerk, zonder op te vallen.

Goede investering

Blauwe steen is niet alleen tijdloos en modern, het sluit ook perfect aan bij de bouwkundige en technische ontwikkelingen van vandaag. Extra leuk: als ervaren klusser kun je helemaal zelf aan de slag!

De oplossing Enostone E-Board Zero bijvoorbeeld, bestaat uit isolerende panelen van polystyreen waarop je strips of platen kunt lijmen. Met de Enostone Wall Base, waarbij de strips of platen al meteen vastgezet zijn op een isolatielaag van polyurethaan, kun je je gevel in één keer isoleren én verfraaien.

Jarenlang plezier

En nadien heb je er amper werk aan. Blauwe Steen uit Henegouwen blijft mooi, in weer en wind. De kans op scheurtjes is héél klein, omdat de steen niet poreus is en daardoor opstijgend vocht geen kans maakt. Zo kun je dus tot je oude dag genieten van een unieke gevel.

(dt/em) - Foto’s: Carrières du Hainaut

Bekijk hieronder meer Blauwe Steen inspiratie ...

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok