Thuis in Hollywood: zo woont Richard Gere
richard-gere.jpg

Heb je altijd al willen weten hoe de Amerikaanse acteur Richard Gere woont? Dit is je kans. Als je spaarboekje het toelaat, kun je zijn optrekje in Water Mill in New York zelfs kopen. Het landgoed met 12 slaapkamers, een gigantische tuin en enorm zwembad staat immers te koop.

Voor een slordige 47,5 miljoen dollar - omgerekend zo’n 43 miljoen euro - kun je de klassieke villa van niemand minder dan Richard Gere kopen. Het vastgoed ligt aan een baai en verspreidt zich over drie bouwpercelen.

Volledig rerenoveerd

De woning dateert uit 1902 en is waanzinnig goed gerestaureerd en energiezuinig gemaakt. Richard Gere kocht de woning in 2005 en zou er zo’n 6,9 miljoen euro renovatiekosten aan gespendeerd hebben.

Het optrekje bestaat uit een gigantische leef- en eetruimte met open haarden waar je een heleboel gasten kunt ontvangen. Menig professioneel chef-kok zal trouwens jaloers zijn op de grote en goed uitgeruste keuken.

Vijver met theehuis

Er is een veranda over de volledige lengte van het huis die uitgeeft op de perfect onderhouden tuin.

In totaal zijn er 12 slaapkamers, evenveel badkamers, verschillende garages, een fitnessruimte en een badsketbalveld. Het verwarmde zwembad is maar liefst 18 meter lang en geeft uit op de bloementuin en de baai. Nog meer ontspanning nodig? Er is ook nog een theehuis in de vijver en een tuinpaviljoen met haard.

(em ) - Bron: hookedonhouses.net - Foto’s: Douglas Elliman Real Estate

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok