Thuis in Hollywood: hier woont rapper Drake
drake.jpg

Wat als je één van de best verdienende rappers van de wereld bent en de villa’s voor het uitkiezen hebt? Drake laat zijn miljoenen rollen en investeerde in een pretpaleis: The YOLO Estate. En ja, dat is echt de naam van zijn eigendom. Hij had er zelfs een gevelplaat voor laten maken, maar die werd te vaak gestolen.

Zijn YOLO (You Only Live Once)-landgoed is de droom van elke feestganger en kan in feite zo mee in een Euromillions spotje. Hoe Drake op deze residentie uit is gekomen? Door het te Googlen.

‘s Werelds zotste residentiële zwembad?

Blijkbaar is Drake geobsedeerd door gigantische zwembaden. Hij is ondertussen zelfs bezig met het bouwen van een nieuwe villa in Toronto met een Olympisch zwembad eraan. Het is zijn levensdoel om het grootste residentieel zwembad ter wereld te hebben. Waar blijf je anders met je geld?

Maar op zijn #YOLO landgoed kwam hij uit door op Google te zoeken naar “What are the world’s craziest residential pools?” (“Wat zijn de zotste residentiële zwembaden ter wereld”). Geef die zoekterm trouwens maar eens in... Zijn toekomstige landgoed, toen nog van plastisch chirurg Larry Pollack, kwam als één van de eerste resultaten boven water. Drake sloeg de afbeelding op en gebruikte het als screensaver. Ja, zelfs supersterren hebben blijkbaar droomhuizen.

Landgoed

Maar het huis was toch nog net niet decadent genoeg, toen Drake erin trok. Hij liet de zwembaden dan ook vervolledigen met standbeelden van badende vrouwen in bikini. De grotten met ijzeren fakkels liet hij zoals ze waren, net zoals de fonteinen en watervallen.

Het landgoed omvat verder nog een aparte cinema met 25 zitjes, een tennis- en basketbalveld, een mechanische stier (uiteraard), stallen en een boekenrek/geheime deur die openzwaait om in zijn slaapkamer uit te komen… Want elke zichzelf respecterende miljonair heeft toch een geheime deur?! Verder is er op het landgoed nog een opnamestudio voorzien, waar hij een deel van zijn vorige album heeft opgenomen.

We willen Drake ook nog even meegeven dat je op Hebbes.be ook kunt filteren op Zwembad (onder opties).

(sjv) - Bron: la.curbed.com - Foto’s: Crisnet

Bekijk hieronder meer foto’s van Drake’s YOLO Estate …

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok