Te koop voor 2,25 miljoen: de Limburgse hoeve van Axel Witsel
axel-witsel.jpg

Altijd al willen weten hoe een Rode Duivel woont? Je kan het zelf ervaren. Tenminste als je 2,25 miljoen wil ophoesten.

Axel Witsel zet zijn villa/hoeve in Tongeren te koop. Nu hij voor de Chinese ploeg Tianjin Quanjian speelt (en daar zo’n 16 miljoen per jaar verdient), is hij niet meer zo vaak in Limburg te vinden. Tijd voor een nieuw verblijf, maar daardoor komt zijn oude thuis op de markt terecht.

8.800 m²

Zelf kocht hij de hoeve voor een ‘bescheiden’ 1,3 miljoen euro. Het huis is dan ook gelegen in een dure buurt, nabij de hippodroom, en is uitgerust met een stal voor maar liefst 6 paarden en een garage voor heel wat meer paardenkracht. Er is namelijk ruimte voorzien voor 4 wagens in de garage en nog extra parking voor bezoekers of wagens die niet meer in de garage passen.

Verder is er nog een opvallend grote veranda aan de hoeve aangebouwd en ligt er een (overdekt) buitenzwembad in een tuin waar veel voetbalvelden jaloers op zouden zijn. Het domein is namelijk 8.800 m² groot.

Modern klassiek

De inrichting van het huis zelf is klassiek met een moderne toets. Veel van de authentieke hoeve-elementen werden bewaard, maar de moderne infrastructuur is onmiskenbaar. Er is veel ruimte, vooral de woonkamer met openhaard en opvallend kleurrijk lounge-salon kan wel wat gasten ontvangen.

Maar ook de keuken werd uitgerust met alle gemakken en comfort. Verder zijn er nog genoeg slaapkamers om enkele gasten te ontvangen of aan gezinsuitbreiding te doen. Zo zijn er dus 3 éénpersoonsslaapkamers, elk voorzien van een aparte douchekamer, en een tweepersoonsslaapkamer met volledige badkamer (met ruimte voor een sauna moest die nodig blijken te zijn) en inloopkast.

Verder is er nog een polyvalente zaal, met een bar en multimediaruimte / televisiesalon, want als topvoetballer en familieman moet je je gasten toch kunnen entertainen. We zijn alvast benieuwd waar hij zijn ultra-uitgeruste hoeve voor inruilt.

(sjv) - Foto’s: Cimarengo.com / Nieuwsblad.be - Bron: Express

Bekijk hieronder meer foto’s van Witsel’s hoeve …

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok