Te koop in New York: de 9 duurste huizen op de markt
NY.jpg

New York: concrete jungle where dreams are made of, zo luidt het aan de oostkust van de VS. Maar tegen welke prijs? We zetten de allerduurste woningen op de New Yorkse huizenmarkt op een rijtje. Wat ze allemaal gemeen hebben? Hun ligging in Manhattan, lekker veel ruimte, en een torenhoog prijskaartje om van te duizelen.

1. The Woolworth Tower, Pinnacle Penthouse

Wie 110 miljoen dollar op zak heeft, kan zijn intrek nemen in deze penthouse van wel zeven verdiepingen hoog. Voor die prijs krijg je er bovendien een uitkijkplatform bij, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad die nooit slaapt. Foto’s van het interieur zijn nog niet vrijgegeven, maar dat ook de binnenkant spectaculair wordt, dat staat vast.

2. The Atelier, 45e verdieping

De volledige 45e verdieping van een van de hipste blokken in Midtown kan van jou zijn. Tenminste, als je 85 miljoen dollar op tafel legt. Daarvoor krijg je naast acht slaapkamers en evenveel badkamers ook een jacht, twee Rolls Royces (een cabrio en een versie mét dak), een butler, een privéchef, en nog veel meer extraatjes. Als je het zo bekijkt, valt de prijs nog mee, toch?

3. 432 Park Avenue

Ook in 432 Park Avenue kan je de eigenaar worden van een volledige verdieping. Je kunt er een penthouse van 82 miljoen dollar kopen, om precies te zijn. Met 8255 vierkante meter is er genoeg plaats voor zes slaapkamers, zeven badkamers, een gigantische bibliotheek en een leefruimte waarin je gemakkelijk een vleugelpiano kunt zetten. Koopje!

4. 834 Fifth Avenue

Je intrek nemen in het grootste, nog origineel overblijvende appartement van Fifth Avenue? Dat kan! Voor amper 76 miljoen dollar krijg je niet minder dan zeven slaapkamers en tien badkamers, en een adembenemend uitzicht op Central Park.

5. One57, 85e verdieping

70 miljoen dollar. Zoveel heb je nodig om de 85e verdieping van het moderne en prestigieuze One57-gebouw te betrekken. Een 360°-uitzicht op de skyline, Central Park en de Hudson, en gigantische open ruimtes krijg je er bovenop. Het appartement – of beter, de verdieping – telt drie slaapkamers en vijf badkamers.

6. The Pierre Hotel

Twee verdiepingen in het gigantische complex van The Pierre Hotel? Dat kost je 70 miljoen dollar. Het appartement staat ondertussen al drie jaar te koop, maar de prijs blijft ongewijzigd. Voor een stijlvol appartement met vijf slaapkamers, vijf badkamers en uitzicht op Central Park is 70 miljoen dollar een spotprijs, toch?

7. 50 United Nations Plaza

Een appartement met privézwembad, daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. 70 miljoen dollar, namelijk. Het luxueuze penthouse bevindt zich op de 43e verdieping van het 50 United Nations Plaza, een gebouw ontworpen door Norman Foster. Naast het zwembad is er nog een gigantisch terras, een viertal slaapkamers en ruimte voor personeel. Dan valt de prijs bijna te verantwoorden, niet?

8. 56 Leonard, 53e en 54e verdieping

Wie aan één penthouse niet genoeg heeft, kan er ook gewoon twee kopen. Deze woning heeft acht slaapkamers en negen badkamers, verspreid over 1.100 vierkante meter. Uiteraard beschikt het gebouw – zoals het een Manhattan-waardig complex betaamt – over een zwembad, kinderruimte en fitness. Het prijskaartje? Een luttele 65 miljoen dollar.

9. 100 East 53rd Street

In dezelfde prijscategorie als de vorige: deze penthouse op de 60e en 61e verdieping van de Midtown Tower van Norman Foster. Ook hier betaal je 65 miljoen dollar voor. In ruil daarvoor krijg je een penthouse met vier slaapkamers, even veel badkamers, en zulke hoge plafonds dat je je hele kunstcollectie zonder moeite kunt uitstallen. Handig!

(sdc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok