TE KOOP: De Belgische villa van Gérard Depardieu
depardieu.jpg

Lange tijd was de Franse acteur Gérard Depardieu fan van ons land, waar hij een pak minder belastingen moest betalen dan bij onze Zuiderburen. Die liefde lijkt nu echter voorbij ...

Depardieu verkoopt zijn gastenvilla “White Cloud” in het Waalse dorpje Néchin, waar hij tevens ereburger werd gekroond. Het plan was om er een luxehotel, wijnbar én delicatessenwinkel uit te baten. Depardieu kocht er zich zelfs een vastgoedkantoor, met de bedoeling een ware toeristische cluster uit te bouwen in de regio. Maar dat mislukte dus, want Néchin bleek gewoon te klein voor de grote acteur.

Rusland lonkt

Depardieu lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden … in Rusland. Een tijd terug werd hij er hartelijk ontvangen door niemand minder dan de Russische president Poetin én kreeg Depardieu zelfs de post aangeboden van minister van cultuur voor de regio Mordovië.

Meer zelfs: de acteur krijgt zowaar gratis een huis aangeboden, in zowel Tsjetjenië als in Moermansk. Of hoe Poetin alle middelen gebruikt om de Franse acteur te verleiden.

Vraagprijs?

Depardieus huis in het Waalse Néchin staat dus te koop, voor 1,19 miljoen euro. Goed om weten nog: de acteur kocht het pand zo’n 5 jaar geleden nog voor 800.000 euro.

(kv) - Bron: www.derijkstebelgen.be - Foto’s: Villawhitecloud.com

Bekijk hieronder de foto's van Villa White Cloud ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok