TE KOOP: 600m2 woonboerderij met grootse ruimtes
woonboer.jpg

Gerenoveerde boerderijen spreken sowieso al tot de verbeelding. Vaak omringd door natuur, het contrast tussen authenticiteit en moderne twists, origineel gebruik van atypische ruimtes… De transformatie van oude boerderijen zorgt vaak voor een architecturale uitdaging en Pinterest borden vol design inspiratie. Zeker als je over een woonruimte van 600 m² (!) beschikt.

De woonboerderij ‘The Barns’ is een imposant gebouw. Het is gelegen op een kwartiertje van Amsterdam, midden in een natuurgebied van 5.715 m² (inclusief bizons). Een ruime, rustige omgeving is wel nodig met een woonoppervlakte van 600 m².

Adembenemend

Het huis is niet alleen imposant langs de buitenkant, ook de binnenkant blijft adembenemend. En de inkom zet de toon voor het hele huis. Het interieur werd heel open gehouden en de nadruk werd gelegd op ‘ruimte’, want daar is er duidelijk genoeg van.

Even samenvatten, er is dus een woonkamer van 200 m², een open woonkeuken en bijkeuken, 5 slaapkamers die kunnen dienen als loft, 2 indrukwekkende badkamers (let op het romantische vrijstaand bad), een ruime wijnkelder waar ook gasten kunnen ontvangen worden of je gezellig kan dineren onder een authentieke bakstenen hemel, inloopkasten, en enkele indrukwekkende openhaarden.

Extra ruimte(s)

Moest die ruimte niet volstaan dan is er nog een bijgebouw voorzien dat kan dienen als gastenverblijf, maar ook als werkruimte voor thuiswerkers of zelfstandigen, werkschuur of kunstatelier. Omliggend heb je nog een tuin om ‘u’ tegen te zeggen. Het stuk grond is zo groot dat het opgedeeld werd in twee delen: de binnentuin en de buitentuin. Vergis je niet de binnentuin is zeker geen klein binnenpleintje, nee het herbergt een boomgaard en een moestuin in proportie met de rest van de eigendom. De buitentuin is in principe het natuurgebied, waar je allerlei dieren kan spotten. Een uitzicht ontbreekt dus niet.

Toppunt: de woning staat te koop. Maar wees bereid om 4.250.000 euro neer te tellen.

(sjv) - Bron: Funda.nl

Bekijk meer prachtige foto's van deze woonboerderij hieronder ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok