Star Wars stijlvol in je interieur: 4 tips
starwars-1.jpg

Sinds de release van ‘Star Wars: The Last Jedi’ is de hype rond ‘The Force’ weer helemaal aangewakkerd. En ook ons interieur moet er tegenwoordig aan geloven. Wij tonen je hoe je Star Wars op een smaakvolle manier in je interieur kunt integreren.

1. Yoda on the wall

Je kunt een old school poster van Star Wars tegen je muur hangen, maar er is nu ook een mooiere manier om Yoda tegen een wand te plakken. Misschien ken je IXXI van hun geweldige, kleurrijke wanddecoratie waarbij je bekende en onbekende kunstwerken in mozaïekvorm aan je muur kunt hangen.

Wel, nu is er ook IXXI-decoratie in het thema van Star Wars. En deze ogen veel stijlvoller dan een poster.

2. Stormtrooper of Darth Vader in de duisternis

Een Stormtrooper die over je waakt tijdens de donkerste uren van de dag? Of Darth Vader die de sfeer van de Dark Side belicht? Het kan! Met deze leuke LED moodlights maak je van je nachttafeltje een ware blikvanger. Sweet dreams!

3. R2D2 projecteert het uur

R2D2 in huis hebben is op zich al super cool, maar als hij ook nog eens functioneel is, is dit helemaal top. Laat hem het uur projecteren in om het even welke kamer in je huis. Wedden dat je nooit meer ergens te laat aankomt?

4. Death Star goes green

Interieuritems uit beton zijn populair omwille van hun minimalistische stijl. Combineer deze trend met de Star Wars hype en je bent dubbel zo trendy. Deze betonnen Death Star plantenhouder is perfect voor wie Star Wars zeer subtiel wilt integreren in zijn interieur.

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok