Speelgoed voor kinderen, design voor volwassenen?
speelgoed.jpg

De decoratie van je woning gaat veel verder dan doordachte verlichting, aangenaam textiel en de juiste bladerboeken op je salontafel. Persoonlijke gadgets, herinneringen uit je kindertijd of de miniatuurversie van iets dierbaars: waarom zou je die niet een plek in je woonkamer geven?

Homestaging is daar een goed voorbeeld van: enkele leuke details maken een interieur meteen aantrekkelijker en dus … duurder.

1. Meubilair met een twist

Designerspeelgoed niet functioneel? Think again! De Elephant Chair van Charles en Ray Eames is populair bij elke huisbewoner: de kids kruipen erop. Wanneer ze eindelijk in bed liggen, vlei jij je voeten neer op het brave dier.

2. Wonder op wielen

Autofan en trots op je vierwieler? Dan is een exacte miniatuurversie een leuke aanvulling op je interieur. Of zet je liever je eigen droomwagen in de picture? Die herinnert je aan de reden waarom je zo hard werkt. Ook speelgoedauto’s zijn leuk op je wandrek.

3. Amusement op de salontafel

Vergeet het zoveelste salontafelboek! Je gasten gaan creatief aan de slag met houten blokjes op je tafel en leven zich uit terwijl jij de maaltijd klaarmaakt. Heel wat anders dan zo’n fidget spinner die op tafel rondslingert.

4. Cultuur met nopjes

Waarom zou je de cultuurpaleizen die je op je reizen bezocht niet in je woonkamer uitstallen. Al jaren heeft Lego een assortiment voor volwassenen met onder andere enkele architecturale parels. Uren speelplezier en ook nadien een echte eyecatcher.

5. Kerst voor kinderen

Ook enkele designmerken durven wel eens wat ontwerpen met een kinderknipoog. Wat dacht je van de kerststal van Alessi die ook vandaag nog de aandacht van jong en oud weet te trekken?

4. Plaats voor popjes

Je ultieme knuffelpop met leuke uitspraken is niet het allerbeste idee, maar enkele grappige of stoere figuren in een originele houding geven je interieur meteen een komische noot. Wat dacht je van Action Man, Gi-Joe of andere superhelden?

5. Nostalgie tegen de muur

Leuke herinneringen hoeven niet altijd ergens op te staan: waarom ga je niet op zoek naar een coole grafische print of hang je een uitvergrote foto van je eigen mise-en-scene met jeugdelementen op?

(sdc) - Bron: Roomed.nl

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok