Slapen onder de sterrenhemel 2.0
buubble.jpg

Ben je de standaard B&B’s even beu, is een all-in hotel niet echt je ding en vind je een tent te basic? Buubble biedt je een sterrenhotel waar je nog nooit eerder hebt in geslapen… Ze hebben geen 3 sterren of 5 sterren, maar 5 miljoen sterren te bieden.

Trek je naar Ijsland en zoek je nog een origineel onderkomen? Buubble ligt op een uurtje van Reykjavik en laat hun gasten onder de sterrenhemel slapen. Koud? Niet bepaald, want je bent beschermd door een transparante bubbel. Ideaal want hierdoor mis je zeker het noorderlicht niet. Je kan je hele verblijf genieten van de wilde natuur zonder dat je zicht beperkt wordt door bakstenen muren. Je wordt volledig ondergedompeld. Als dat geen 360° ervaring is (weliswaar bij mintemperaturen…).

Gezellige temperatuur

Langs de binnenkant vind je een minimalistisch, maar stijlvol Scandinavisch interieur. Niet onbelangrijk: er is ook een ventilatiesysteem dat je beschermende bel opgeblazen houdt en voor zuurstof zorgt. Het zorgt er ineens ook voor dat het binnen niet te vochtig wordt, omdat het de lucht in beweging houdt. Een aangepast verwarmingssysteem zorgt er verder nog voor dat je het niet koud krijgt en het er altijd een aangename, gezellige temperatuur is.

De bubbels komen in verschillende formaten en slaapvoorzieningen. Buiten de bel hebben de gasten nog een houten hutje waar de badkamerfaciliteiten zijn en een keuken. De speciale hotelkamer is dus van alle nutsvoorzieningen voorzien. Je kan er zelfs unieke rondleidingen reserveren (zoals de Golden Circle Tour) en onder begeleiding op avontuur gaan.

Kostprijs?

Natuurlijk komt deze aparte ervaring wel met een prijsje… Overnachtingen starten bij zo’n 230 euro per nacht. Maar het noorderlicht zien, dat is onbetaalbaar.

(sjv) - Bron: Dwell.com / Buubble.com

Bekijk hieronder meer foto's van Buubble ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok