Schiet insecten je huis uit met de BugBuster (VIDEO)
bugbuster-play.jpg

Hebben de muggen het op je gemunt? Vergeet de vliegenmepper. Met de BugBuster reken je op een snelle en makkelijke manier af met die vervelende insecten. En het is nog leuk ook! Kijk zelf maar ...

Je kent het wel. Je ligt in bed en dat irritante gezoem van een mug houdt je uit je slaap. De dag erna sta je vol met jeukende bulten. De BugBuster maakt komaf met die vervelendste insecten.

Met dit zoutgeweer dood je op een effectieve en milieuvriendelijke manier alle muggen in je leefruimte of slaapkamer. Bovendien is het makkelijk in gebruik. Je opent het klepje van de voorraadkamer en vult het met gewoon keukenzout. Je beweegt de schuiflader krachtig naar je toe en weer van je af om te ‘laden’. Dan nog even de veiligheidspal naar voren duwen en vuren maar.

Op muggenjacht

Als het reservoir volledig gevuld is, kun je zo’n 80 schoten lossen. Het is niet giftig, gebruikt geen batterijen en is goedkoop in gebruik. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje keukenzout. De rode laserstraal en de zoeklichtfunctie zorgen ervoor dat de muggenjacht een succes wordt.

Bij het gebruik van de BugBuster is het wel aangeraden om een veiligheidsbril te dragen. Zout in de ogen is echt geen pretje. Heb je huisdieren? Zorg er dan voor dat ze niet ten prooi vallen door ze bijvoorbeeld even buiten te laten tijdens de jacht. Niet helemaal overtuigd? Op de website van BugBuster kun je het BugBusterspel spelen. Zo word je in een mum van tijd een echte professional.

Ter info: de BugBuster kost 53,95 euro.

(dt/em) - Foto’s: BugBuster

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok