Samenwonen? Interieuritems voor hem én haar
hemhaar_01.jpg

Gaan samenwonen met de liefde van je leven: het klinkt heel romantisch, maar in de praktijk gaat het soms om compromissen sluiten. Ook op vlak van de inrichting, want de kans zit erin dat je vriend of vriendin niet meteen dezelfde meubels of interieurstijl mooi vindt. Of zijn er interieuritems en -stijlen die zowel jij als je vriend of vriendin aanvaardbaar vinden?

Gaan samenwonen betekent ook meubels samenvoegen of nieuwe meubels gaan kopen. Tijdens één van deze twee opties kan er al wel eens een discussie oplaaien over welke items nu wel of niet mee mogen naar jullie nieuwe woning. Toch is er altijd een gulden middenweg. Hier zijn drie voorbeelden.

1. Stoer en functioneel: moderne openhaard

Ga voor stoere items die tegelijkertijd super functioneel zijn. Zoals bijvoorbeeld een openhaard met zwarte omranding. (Zie foto hierboven.) Beide ogen vrij stoer en mannelijk, maar zijn tegelijkertijd functioneel genoeg voor de vrouw om te aanvaarden. De zwarte frame rond de openhaard is bijvoorbeeld makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

2. Design en speels: coole messenset

Vrouwen houden van designitems, terwijl mannen vaak denken dat design te fragiel voor ze is. Ga op zoek naar stijlvolle designitems die mannen uitnodigen om ze te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld een design messenset in de keuken. (Zie foto hieronder, links.)  Mannen willen er zo mee aan de slag, terwijl vrouwen blij zijn dat ze een mooi ogende set op hun aanrecht hebben staan en dat de man assisteert in de keuken. Een win-winsituatie dus!

3. Ruwe materialen in aangename kleuren

Ga voor lichte kleuren, maar in ruwe materialen. Beton is een ideaal voorbeeld. (Zie foto hierboven, rechts.) De lichtgrijze kleur stelt de meeste vrouwen tevreden, terwijl de mannen de ruwheid van dit materiaal wel weten te appreciëren.

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok