Renovatie: oude schuur wordt hippe woonst
barn.jpg

Aardig wat mensen denken er nog wel over om in een boerderij te gaan wonen, het idyllische boerenleven middenin het groen. Maar een schuur is voor velen toch nog een stapje te ver. Tot je dit omgebouwde exemplaar ziet.

Wie denkt aan een schuur, denkt misschien nog snel aan een bijgebouw van een boerderij. De plek waar je hooi kan drogen, waar stallen in kunnen ondergebracht worden, waar de tractor kan binnen geparkeerd worden... Het kan voor allerlei dingen dienen, maar wordt vooral gezien als handige opbergplek. De eigenaars van deze schuur, die de toepasselijke bijnaam The Barn kreeg, zagen nog net iets meer potentieel.

Modern comfort

Langs de buitenkant ziet The Barn er nog uit als een klassieke schuur, buiten de grote glaspartij in de nok van de (voormalige) hooizolder aan de zijkant, want die verraadt al een modern kantje.

De benedenverdieping dient als garage en werkatelier om auto’s, motoren en fietsen op te knappen. Er kan zelfs een VW-busje binnen.

Boven zijn er keukenvoorzieningen, een bad- en slaapkamer, en een fitnessruimte met een uitzicht dat je niet snel in een professioneel fitnesscentrum zal vinden. De fitnessruimte is namelijk gepositioneerd voor de glazen wand in de nok en kijkt uit over bossen, weiden, bergen en meren. Als dat geen motivatie is om je fitnessroutine niet te verwaarlozen.

Loftgevoel

De eigenaars renoveerden The Barn door de originele eiken vloeren te herstellen. Voor het plafond werden volledig nieuwe planken voorzien. De spanten werden volledig blootgelegd en spelen nu een prominente rol in het interieur. Ze geven het geheel een authentiek gevoel mee.

Praktische schuifdeuren en de grote glazen wand zorgen voor een loftgevoel en laten het natuurlijke licht binnen, waardoor de ‘hooizolder’ nog ruimer lijkt. Niet alleen ruimtelijk en ecologisch slim gezien, maar door het spectaculaire uitzicht ook nog eens van onschatbare waarde.

Het lijkt ons alvast een heerlijke plek om ’s morgens wakker te worden.

(sjv) - Bron: Manners.nl

Bekijk alle foto's hieronder ...

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok