De Zilverkust in Portugal is een interessant investeringsgebied
portugal.jpg

Minder bekend, maar een opvallend meer en meer opkomende streek is de Costa de Prata of Zilverkust aan de Portugese Westkust.

Omdat dit gebied nog niet door de massa ontdekt is, liggen de prijzen van het onroerend goed immers relatief laag. Een appartement met uniek zeezicht heb je al voor 124.000 euro (inclusief BTW), een villa met privé-zwembad voor 220.000 euro (inclusief BTW.) Bovendien zijn de prijzen van het vastgoed in stijgende lijn, waardoor je een mooie meerwaarde kan creëren gedurende de jaren.

Fiscaal interessant

Gepensioneerde buitenlanders die zich vestigen in Portugal betalen geen inkomstenbelastingen op hun pensioen. Vakantieverhuur wordt slechts belast aan 8,75%. Kortom, in de Portugese Zilverkust kan je een prachtige tweede woonst aankopen om vooral zelf te genieten en daarbovenop doe je een hoogrenderende investering.

“Immo Portugal is al gedurende 10 jaar een vaste partner voor vastgoed in Portugal met begeleiding vanuit België. Alle projecten liggen op slechts 1 uur van Lissabon luchthaven. Wij hebben ook partners voor verhuur, property management en meubilering.”

Met medewerking van Immo Portugal.

(km/br/bv) - Dossier Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok