Virtueel thuiskomen, da’s Bostoen
bostoen_01.jpg

Al meer dan 40 jaar creëert de familiale onderneming Bostoen een warme thuis voor vele gezinnen, onder de merken Bostoen in Vlaanderen en Jumatt in Wallonië. Bostoen staat voor nieuwbouw projectwoningen, appartementen en woningen op maat, zowel gemetst als in houtskelet. Via Virtual Reality kunnen klanten hun nieuwe woning configureren en beleven zonder dat er ook maar één baksteen gemetst is.

“Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de binnenafwerking te kiezen en vergelijken in een virtuele omgeving,” zegt Joery Michiels, Verantwoordelijke Corporate Sales & Marketing. “Ze kunnen vanuit hun thuisregio en met de hulp van onze binnenhuisarchitecten hun nieuwe woning inrichten.”

De VR-applicatie bevat ruime keuzemogelijkheden aan onder meer vloer- en wandtegels, binnenschrijnwerk, sanitair en verlichting. Het is een uitzonderlijke beleving om je droomwoning virtueel te configureren en er nadien virtueel in rond te lopen.

Kust

Compact, comfortabel, duurzaam en betaalbaar: dat is het succesvolle concept van een Bostoenwoning. “We zijn ook actief aan de Belgische kust op interessante mobiliteits- en activiteitsknooppunten. We kiezen bewust niet voor de drukte van de kustlijn en zeedijk, maar bouwen in het rustigere achterland, op zo’n 1,5 à 2 km van het strand,” vertelt Joery Michiels.

“Wij bieden woonprojecten aan zowel voor permanente bewoners als voor mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf of investeerders die mikken op huurinkomsten en meerwaarde op vastgoed. Wij streven bij Bostoen naar een minimumrendement van 3%.”

Met medewerking van Bostoen.

(km/br/rvdb/bv) - Dossier: Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok