Vastgoedgroep Degroote: 'Toonaangevende woonkwaliteit aan zee'
degroote.jpg

“Wij zijn een familiebedrijf, 42 jaar geleden opgericht door mijn vader Xavier. Samen met mijn broers Pieter en Jan willen wij onze klanten een hoge woon- en leefkwaliteit bezorgen. Naast projectontwikkeling zijn we ook aannemers. Op die manier zijn we een aanspreekpunt voor alle praktische vragen van kandidaat-kopers. Wij halen de plannen erbij en kunnen hen meteen adviseren.”

Aan het woord is David Degroote, bestuurder bij Vastgoedgroep Degroote uit Oostende. De groep bouwt jaarlijks een 200-tal appartementen op locaties tussen Middelkerke en Zeebrugge, in hoofdzaak in Oostende. Om het beeld compleet te maken: ook de uitbating van hotels behoort tot de activiteiten van de groep.

“No-nonsens, transparantie en eerlijkheid: dat zijn onze kernwaarden. Wij communiceren op een heel duidelijke manier waardoor klanten meteen weten wat wel of niet tot de mogelijkheden behoort. Dat is ook de reden waarom wij op onze website open communiceren over al onze prijzen en lastenboeken. Op die manier scheppen wij geen verkeerde verwachtingen.”

2,8 à 3% nettorendement

“Een investering in vastgoed is meer dan ooit een aantrekkelijk en stabiel product. Wij verkopen appartementen in verschillende prijsklassen. Het nettorendement van een investering in een appartement bedraagt 2,8 à 3%. In de markt gaan er veel hogere bedragen de ronde maar daarin zijn niet alle onkosten verrekend. Wij zijn daar heel duidelijk over en die aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten.”

Goed gevoel vanaf eerste contact

“Wij willen onze klanten vooral ontzorgen door het geven van de juiste informatie en een snelle opvolging. Het draait bij ons niet om een directe verkoop, wij willen dat klanten een goed gevoel hebben bij een eerste contact. Op die manier verzekeren wij het vertrouwen van ons omvangrijk cliënteel,” besluit David Degroote.

Nieuwe projecten

Perla I is gesitueerd op een toplocatie in het centrum van Oostende, vlakbij de vernieuwde as ‘Petit Paris’ en staat in directe verbinding met de Koninginnelaan richting zee, de Alfons Pieterslaan met zijn vele winkels en het prachtige Prinses Stefanieplein. Perla I combineert hedendaagse architectuur met uitzonderlijk wooncomfort aan zeer betaalbare marktconforme prijzen. De residentie bestaat uit 2 handelspanden en 31 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De oplevering is voorzien in de zomer van 2018. (Zie foto hieronder, links.)

Queens I is een terrasresidentie, in de buurt van de Oostendse jachthaven, met 67 ruime woonappartementen, allemaal voorzien van een ‘extra large’ zuidterras. De verkoop van de appartementen loopt vlot, de oplevering is voorzien medio 2018. Queens I op een centrumlocatie is ideaal als investering of tweede verblijf. (Zie foto hierboven, rechts.)

Noteer alvast in uw agenda:

Ontdek op 22-23 april 2017 (10u-18u) tijdens het opendeurweekend deze en andere residenties van Vastgoedgroep Degroote.

Met medewerking van Vastgoedgroep Degroote.

(km/br/bv) - Dossier Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok