Hét woonconcept van de toekomst
urbicoon.jpg

Urbicoon specialiseert zich in eigentijdse woonprojecten in bruisende steden. “Steeds meer mensen willen terug in de stad wonen”, vertelt Herman Vluymans van Urbicoon. “Brussel zal de volgende twintig jaar bijvoorbeeld 200.000 inwoners extra verwelkomen. Ons Lifelong Living-concept speelt in op die stijgende vraag én biedt woonoplossingen voor iedereen: van starters, jonge gezinnen, senioren tot investeerders”.

Een mooi voorbeeld is Woluwe Promenade: een uniek vastgoedproject in Sint-Stevens-Woluwe, de laatste groene parel in de Brusselse rand. Het omvat 90 rusthuiskamers, 24 assistentiewoningen en 63 luxueuze appartementen.

Geen kleine hokjes

Naast een luxueuze binnen- en buitenafwerking, denk bijvoorbeeld aan parketvloer en Miele-keukentoestellen, beschikken alle bewoners over een waaier aan diensten (ontmoetingsruimte, restaurant, activiteiten, parking, groenplekjes, ...). Alle gebouwen worden bovendien elektronisch beveiligd met camerabewaking.

Eén van de grootste troeven echter is de ruime indeling van de assistentiewoningen (tussen de 55 en 112 m2). “We bieden senioren alle comfort en levenskwaliteit in de buurt van natuur en diverse stadsparken, horeca, het Woluwe Shopping Center, ziekenhuis, openbaar vervoer, ...”

Toplocatie om te wonen óf te verhuren

De luxueuze appartementen van Woluwe Promenade zijn uitstekend geschikt om zelf in te wonen. Maar ook als investering is het buitenkans. Met de eigen verhuurdienst van Urbicoon gebeurt dit zonder zorgen.

“Vlak bij de NAVO, EU, Eurocontrol, talrijke multinationals en de belangrijkste Brusselse bedrijvenparken, een absolute toplocatie voor een kapitaalkrachtig en stabiel internationaal huurpubliek”, geeft Herman Vluymans van Urbicoon mee.

De aankoopprijzen starten vanaf 199.000 euro. De maandelijkse huuropbrengsten liggen tussen de 800 en 2.500 euro. Zonder meer een erg rendabele investering.

Met medewerking van Ubicoon

(km/br/bv) - Dossier Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok