Nautilus biedt prachtig zicht op Brussel en het water
nautilus.jpg

De omgeving rond het kanaal in Anderlecht krijgt de komende jaren een nieuw elan. Een van de eerste nieuwe vastgoedprojecten is Nautilus van Eaglestone, een architecturaal hoogstaand complex met zowel appartementen als winkels.

Nautilus bestaat uit vier entiteiten rond een ruim plein, vlak aan het kanaal in Anderlecht. “Het is een wijk in volle bloei”, zegt Benoit Galoux van projectontwikkelaar Eaglestone. “Verschillende promotoren zijn de omgeving aan het ontwikkelen.”

Een tot drie slaapkamers

Deze buurt heeft dus veel toekomstpotentieel en troeven. Op enkele minuten bereik je het bruisende centrum van onze hoofdstad of het station Brussel-Zuid. De gebouwen A, B en C zullen eind 2018 al klaar zijn.

“Tegen eind 2019 volgt gebouw D met zestien verdiepingen en een bijzonder mooi zicht op de stad en het water. We bieden ruime keuze tussen studio’s en appartementen met een, twee of drie slaapkamers.”

Architectuur

Het Nautilus-complex bevat niet alleen appartementen, maar ook winkels zoals een Carrefour Market en een horecazone. Ook een kinderdagverblijf is voorzien. “We mikken op een relatief jong publiek, mensen die graag dichtbij de stad wonen en gevoel hebben voor architectuur en licht. Daar hebben we zeer veel aandacht aan geschonken. In vergelijking met de concurrentie bieden we bovendien een zeer goede afwerking.”

Nautilus creëert ook kansen voor investeerders. “Je kunt hier een jaarlijks rendement van ongeveer 4 procent realiseren”, aldus Benoit Galoux. De prijzen starten bij 134.000 euro zonder kosten. “De verkoop is al volop bezig en loopt vlot, we hebben intussen al zo’n 60 procent verkocht.”

Met medewerking van We Invest & Trevi Group.

(km/br/rvdb/bv) - Dossier: Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok