Ghelamco ontwikkelt nieuw stadsdeel Tribeca in Gent
ghelamco.jpg

Na het succes van het nabijgelegen project Blaisantpark investeert Ghelamco opnieuw met succes in de herontwikkeling van het noorden van Gent. Van bij de start betrokken wij alle stakeholders zodat het project gedragen wordt door de hele buurt,” opent Karel Beck, bij Ghelamco.

“Gent is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest populaire woonomgeving in Vlaanderen, een stad die alle generaties aantrekt. Tribeca speelt hier op in met een project dat tegemoet komt aan de hedendaagse eisen en noden.”

“Het project ligt aan het nieuwe Bloemekenspark op de site van het voormalige industrieel terrein Filature du Rabot. Wij creëren er een kwalitatief nieuw stadsdeel met een volwaardige mix aan woningen, ondergrondse parking, groen, appartementen en retail. Verschillende retailers zagen meteen het potentieel van het project en beslisten snel.”

Rust en comfort in de stad

“Fase 1 en 2 van het project zijn we volop aan het afronden want alle woonentiteiten zijn al verkocht. De laatste fase wordt medio 2018 opgeleverd en ook hier gaat de verkoop pijlsnel, van de resterende 91 appartementen is al meer dan de helft verkocht.”

“De belangstelling komt zowel van investeerders, als van mensen die op de Tribeca-site zelf willen gaan wonen. Met zijn ligging aan het water en karaktervolle architectuur, op een steenworp van het gezellige, bruisende stadscentrum is Tribeca een project dat een bijzondere meerwaarde biedt voor Gent,” besluit Karel Beck.

Met medewerking van Ghelamco.

(km/br/bv) - Dossier Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok