Dress up your wall, met Renson Linarte
renson18.jpg

Het kersverse gamma Linarte van Renson zorgt voor een nieuwe dimensie in design gevelbekleding. De aluminium Linarte profielen zijn eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende wand, en dit zowel binnen als buiten.

Moderne verticale gevelbekleding

Begin 2018 komt Renson met een gloednieuw gamma verticale esthetische gevelafwerking op de markt. Deze aluminium gevelbekleding is beschikbaar in twee verschillende profielen, respectievelijk de Linarte Even en de Linarte Block. Met hun strakke, minimalistische belijning zorgen ze voor een moderne aankleding van de gevel.

Originele, volledig gepersonaliseerde gevel

Linarte van Renson maakt het mogelijk om elke gevel volledig te personaliseren. Je bepaalt zelf de look van je gevel, door te kiezen voor een RAL-kleur naar keuze. Dankzij de mogelijkheid om de profielen in te vullen met ledstrips of houten inserts zijn de afwerkingsopties eindeloos. Denk maar aan het vormen van een huisnummer of logo op de gevel.

Linarte Block- en Even-profielen zijn apart te verkrijgen, maar ook perfect onderling combineerbaar. De Block-lamellen zijn beschikbaar in twee dieptes (16 mm en 33 mm), wat nog meer combinatiemogelijkheden geeft. Dankzij de flexibiliteit van het systeem kunnen ook tal van praktische integraties gerealiseerd worden. Buitenstopcontacten, -kraantjes, maar bijvoorbeeld ook brievenbussen zijn perfect integreer- baar in deze nieuwe gevelbekleding. Als kers op de taart kan je ook de ultravlakke, externe video-unit van het Niko Home Control videofoniesysteem uit zwart geanodiseerd aluminium integreren in de façade. En dat alles zonder in te boeten aan verfijnd design.

Hoogwaardige kwaliteit, voor buiten én binnen

De aluminium Linarte profielen worden met behulp van clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Op die manier is niet alleen vervorming door thermische uitzetting uitgesloten, maar deze techniek zorgt er vooral ook voor dat de profielen – stuk voor stuk vastgeklikt – ook als afwerking van gebogen wanden kunnen dienen.

De profielen zijn duurzaam, kleurvast, onderhoudsvriendelijk afgewerkt en geschikt voor elke gevel, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Binnen- of buitenwanden, geïntegreerde garagepoorten, deuren of ook zijwanden van een terrasoverkapping of een klapluik van Renson kunnen bekleed worden met Linarte.

Ontdek de Linarte gevelbekleding op Batibouw, Paleis 4 – stand 219.

>> Bestel nu gratis de Renson brochure.

(jb/ml/ss) - Bron: Dossier Bouwen en Renoveren 2018

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok