Cogiva: Ervaren partner in duurzame projecten
cogiva.jpg

Cogiva werd twee jaar geleden opgericht als projectontwikkelingskantoor. Wij streven naar duurzame projecten in samenwerking met partners die onze waarden delen. We realiseerden ondertussen diverse projecten en andere staan op stapel in onder meer Bonheiden, Wolvertem, Ruisbroek en Mechelen”, vertellen Paul Cordier, Dieter Gielen en Peter Breesch, managing partners van Cogiva uit Keerbergen.

"Met onze residentiële projecten zorgen wij voor een kernversterking van steden of gemeenten. De schaalgrootte situeert zich in huidige projecten tussen 10 à 25 appartementen. Wij zetten in op moduleerbare en toekomstgerichte gebouwen, eventueel gericht op levenslang wonen. De nieuwe woonvormen behoren hierbij tot de mogelijkheden."

"Wij werken samen met specialisten op het vlak van ontwerp, architectuur, budgettering, studie en planning. Onze kernwaarden draaien rond duurzaamheid betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Wij vertalen dit onder andere door een doorgedreven interactie met gemeenten en overheden. Op die manier kunnen wij een gepaste invulling bieden op het vlak van ruimtelijke ordening."

Persoonlijk contact

"Wij hebben een complementaire achtergrond in ondernemen, projectontwikkeling, technische knowhow en financiële ervaring. Onze vlakke structuur zorgt voor een persoonlijk contact met kandidaat-kopers. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid primeren in ons concept. De komende jaren willen wij verder bouwen aan ons duurzaam verhaal."

Met medewerking van Cogiva.

(km/br/bv) - Dossier Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok