Betaalbare erkende assistentiewoning in ieders bereik
senior_01.jpg

Met Residentie Leiedam aan de oevers van de Leie in Deinze realiseerde de familie Martens zijn eerste project van erkende assistentiewoningen. Negen jaar en diverse nieuwe projecten later is Senior Homes uitgegroeid tot de specialist in assistentiewoningen. Het succesvolle concept steunt op drie pijlers: bouwen op toplocaties, investeren in het welzijn van de bewoners en uitbating in eigen beheer.

“De markt evolueert, steeds meer mensen hebben interesse om te investeren in een assistentiewoning, om te verhuren of er zelf te gaan wonen. Bovendien bieden banken uiterst gunstige leningsvoorwaarden aan waardoor de aankoop van een assistentiewoning in het bereik ligt van een brede doelgroep, onder meer ook voor mensen met een fysieke beperking. Het is nu het moment om te investeren,” vertelt Wilfried Martens. Samen met zijn echtgenote Kathy en zoon Dimitri is hij de drijvende kracht achter Senior Homes.

Kopers en bewoners aan het woord

Aan de hand van vier getuigenissen van kopers en bewoners maakt Senior Homes duidelijk dat de aankoop of de huur van een assistentiewoning geen onbereikbare droom is.

Moeder Christine sponsort dochter Sophie voor aankoop assistentiewoning

Liever dan vadertje staat te sponsoren, schonk moeder Christine 70.000 euro aan haar dochter Sophie. Dit zorgde voor een win-win situatie: Sophie kocht een assistentiewoning en mama ging wonen in een mooie eigendom die in waarde stijgt.

Peter: een assistentiewoning als investering

Met een goede job als basis wou Peter, 45 jaar, zijn spaarcenten meer laten opbrengen. Een vriend die al een assistentiewoning kocht bij Senior Homes bracht hem op het spoor. Peter kocht ook een assistentiewoning bij Senior Homes met eigen middelen en een lening. Fiscaal leverde dit een mooi voordeel op. Binnen een jaar of 15 wil Peter zijn investering verkopen en kan hij profiteren van een meerwaarde door de toenemende vraag in de toekomst.

Marie: een aangepaste woning met maat op zorg

Sinds haar achttiende leeft Marie in een rolstoel. Zij had een aangepaste woning nodig en vond die in residentie Prinsenhof in Aalst, één van de realisaties van Senior Homes. Haar appartement is volledig rolstoel leefbaar en in combinatie met woonassistentie vergemakkelijkt dit het leven van Marie. Persoonlijke zorg kiest ze op maat, de woonassistenten zorgen voor de nodige administratieve hulp.

Roos: een huurappartement met diensten op maat?

Na het overlijden van haar man zette Roos, 68 jaar, de stap naar een erkende assistentiewoning. Ze huurt een mooi appartement in Residentie Prinsenhof in Aalst en betaalt de huur van een normaal appartement. Voor de diensten betaalt ze minder dan wanneer ze het zelf moest doen. Eerst voelde Roos zich nog wat te jong voor een assistentiewoning maar achteraf gezien is dit het beste wat haar kon overkomen.

Wilt u ook investeren in een assistentiewoning van Senior Homes: www.wijhebbendeoplossing.be.

Met medewerking van Senior Homes.

(km/br/rvdb/bv) - Dossier: Investeren in Vastgoed 2017

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok