Ons favoriete huis in Nederland …
duinvilla.jpg

… is niet meteen het typische gezellige en knusse Hollandse huisje. Verborgen tussen de duinen en dennenbomen van de Utrechtse Heuvelrug ligt immers deze villa, naar een ontwerp van architectenbureau Hilberinkbosch.

Doordat de villa deels in en op een duinhelling is gebouwd gaat het gebouw prachtig op in de omgeving, ondanks het hoogteverschil van wel zes meter.

Binnenin vind je tal van verschillende kamers terug, elk met hun specifieke functie en/of uitstraling, doch steeds met een prachtig zicht naar buiten toe dankzij de grote ramen die overal aanwezig zijn. Waar zou jij liefst vertoeven: op het dakterras, in de bibliotheek, het zwembad, of toch in de open kantoorruimte?

Rondleiding

We leiden je met plezier even rond en beginnen graag op de begane grond, waar de gastenkamer én het verwarmde binnenzwembad terug te vinden zijn. Wedden dat dit indruk zal maken op je vrienden die gerust een nachtje mogen blijven slapen? Bij goed weer kunnen ze de schuifdeuren volledig open zetten, om het buitengevoel helemaal binnen te laten. Is het buiten net iets te koud, dan moet je een frisse duik niet letterlijk nemen, dan maak je het zo warm en zwoel als je zelf wil.

Goed, we nemen de imposante draaitrap (of de lift!) naar de andere verdiepingen en passeren achtereenvolgens de bibliotheek, het salon, de keuken, werkkamer en de verschillende slaap- en badkamers, allen afgewerkt in subtiele kleuren en structuren, perfect passend bij de bosrijke omgeving buiten. Geef toe: het geheel straalt een ultieme rust uit, ideaal voor na een drukke werkdag.

Kostprijs

Helaas kennen we het precieze prijskaartje van deze prachtige villa niet. Zeker is alvast dat je dit niet voor minder dan zes cijfers kan laten neerpoten. Even naar de bank hollen dus, of met de lotto spelen/winnen? We weten tenminste al hoe ons droomhuis er uit moet zien …

(kv) - Bron: Manners.nl

Bekijk meer foto's hieronder ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok