Nieuwe trend: behangpapier met een metal look
metal.jpg

Wil je je interieur een heel andere look geven? Behangpapier met een metal look is helemaal in! Niet alleen de traditionele metaalkleuren zoals goud, zilver en koper sieren vandaag de muren. Ook met frisse kleuren haal je tegenwoordig de trendy metallic look in huis.

Marmer en fluweel duiken overal op. Oorbellen met een marmeren plaatje, jurken en rokken in fluweel. Maar ook metallic is al even aan een opmars bezig. En dat hebben ze bij Arte helemaal begrepen. In hun nieuwe collectie Metal X draait alles rond de metallic look waar iedereen zo gek op is.

Heb je plannen om te verbouwen? Waarom niet eens gebruik maken van behangpapier met een metal look? Je creëert niet alleen een luxueuze sfeer in huis, je geeft je woning ook een cool industrieel tintje. In combinatie met het hippe marmer en fluweel waan je jezelf in een weelderig paradijs.

Voor ieder wat wils

Wie aan metaal denkt, ziet ongetwijfeld de traditionele kleuren voor zich: goud, zilver en koper. Arte voegde daar een aantal opmerkelijke frisse tinten aan toe. Kies bijvoorbeeld tussen blauw, groen en roze.

Wat het behangpapier het meest bijzonder maakt, is de eigenzinnige lichtreflectie. De ondergrond uit metaalfolie weerkaatst speels de lichtinval. Zo zien je muren er overal anders uit en raak je er nooit op uitgekeken.

Authenticiteit

Om die authentieke metal look te creëren, ontwikkelde Arte een intensief productieproces. Dat kleurt de folie op een speciale manier. De natuurlijke schakeringen én pure look van metaal schenkt je dat heerlijke luxueuze gevoel in huis. Een gevoel waar iedereen recht op heeft.

(dt/em)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok